jaki słodziutki a jakie oczy ma niebieskie i jaki spokojny mój to nie da się zwarzyć zawsze nogi poza waga albo w górzeU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis
reklama
zawsze jest punkt g. 5 jakby ktoś mi budzik nastawiał ale to standard akurat a potem śpi do g. 9 wstyd się przyznać ale my niestety czasem z nimŻeby pobudki przed 6 nie było
Dwa dni jemy łyżeczką i super się przyjęło mała zadowolonaproponuję od razu podawać łyżeczką - dzieci szybko uczą się jeść, a tak to potem trudno od butelki się uwolnić
Lipaaa
Fanka BB :)
Moja późno zasypia ale za to śpimy do 6, 7 czasem do 8. Przed południem wpada jeszcze drzemka.zawsze jest punkt g. 5 jakby ktoś mi budzik nastawiał ale to standard akurat a potem śpi do g. 9 wstyd się przyznać ale my niestety czasem z nim
Dzisiaj była jakaś dziwna nocka, bo mała chciała ciągle mieć cycka w buzi, jakąś niespokojna była. Ale do 8 wyciągnęłyśmy
Niedługo mama
Właśnie bo w niektórych juz jest dodany olej to moim zdaniem nie trzeba już dodawacCzytałam na stronie coś jak sroako ale od kogoś innego kto robi spis tych słoiczkow różnych firm. I właśnie tam pisało, że musi być w słoiczku olej, że to na plus, że jak nie ma wcale oleju to trochę minus.
Patii26
Jaka ona śliczniutkaU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis
a Nelka ma za 2 dni 20 tyg Ale będzie ważyć pewnie ok. 7300 gram, no ale ona długa, bo 68 cm jak nie więcej za tydzień mamy szczepienie to zobaczymy ile już waży i mierzy dokładnie
Tak
Tak zrobiłam kilka łyżeczek kaszki i potem mleko bardzo polubiła i nawet wie jak się jeJa bym najpierw dała kaszkę bo pewnie zje tylko kilka łyżeczek a potem butelkę i do syta
może właśnie przetwarza jakieś nowe umiejętności mój tak ma w dzień poprzedzający przylepas straszny i ciągle głodnyMoja późno zasypia ale za to śpimy do 6, 7 czasem do 8. Przed południem wpada jeszcze drzemka.
Dzisiaj była jakaś dziwna nocka, bo mała chciała ciągle mieć cycka w buzi, jakąś niespokojna była. Ale do 8 wyciągnęłyśmy
Patii26
Jak wiadomo miałam ciężki poród, nie umiałam małej wypchnąć więc zostałam nacięta a przez wypychanie małej przez lekarza było za duże ciśnienie i to nacięcie mi pękło do początku pośladka, więc bliznę mam długą niestety... Dodatkowo zostałam źle zszyta z zewnatrz i tydzień po porodzie, na drugi dzień jak wróciłyśmy do domu że szpitala to mi szew się zerwał, który trzymał krocze. I niestety nie mam zcakonego krocza po jednej stronie. Więc przy stosunku boli mnie w sumie tylko ta strona nie naruszona, a tam gdzie mam zerwane to nie boli no bo jest automatycznie dziura szersza...czemu od krocza do pośladka?
reklama
Patii26
Z tego co wiem to to jest dziewczynka Majkajaki słodziutki a jakie oczy ma niebieskie i jaki spokojny mój to nie da się zwarzyć zawsze nogi poza waga albo w górze
Chyba, że pisałas, że urwis spokojny