reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja to Was podziwiam włosy po tyłek 😱 nigdy mi się tak nie udało zapuścić bo zawsze do szalu mnie doprowadzają idę i obcinam 🙄
obecnie mam do łopatek i już mam dosyć szczególnie jak tak mi lecą 🥵
No to ja od zawsze marzę mieć włosy po tylek 😍 moje wielkie marzenie, ale kiedyś dużo prostowałam i suszyłam włosy i miałam zniszczone, a końcówki to już wgl były siano totalne i włosy mi rosły a końcówki się kruszyły i ciągle miałam taką samą długość, nie umiałam zapuścić. Aż zaczęłam w końcu dbać o włosy, nie prostuje wgl, suszę tylko jak potrzebuje na szybki mieć włosy zrobione, zawsze nakładam odżywkę na włosy na godzinę bądź dłużej ( teraz przy dziecku to góra na pół h, a czasem wcale 🙈😅) przed myciem włosów i zaczęłam podcinać końcówki. No i włosy teraz mam w sumie najdłuższe z całego mojego życia 😁 w ciąży rosły wolno o dziwo, dopiero pod koniec ciąży zaczęły rosnąć a po porodzie to już wgl meeeega szybko rosły 😁 no i jeszcze brakuje mi chhba z 10-15 cm aby mieć do pasa 😍 Ja mam włosy cienkie, więc u mnie niestety tak bardzo nie widać tej długości na co dzień jak u dziewczyn z gęstymi włosami.

reklama
Marchewka właśnie niby tak działa. Wgl dziś sprawdziłam skład sloiczkow. Dramat. Olej rzepakowy lub skrobia modyfikowana to norma..
Czytałam na stronie coś jak sroako ale od kogoś innego kto robi spis tych słoiczkow różnych firm. I właśnie tam pisało, że musi być w słoiczku olej, że to na plus, że jak nie ma wcale oleju to trochę minus.

Mam nadzieje ze córka będzie za mną bo mąż alergik i na koty i pokarmowe ma alergie
Ja też mam nadzieję, że córka po mnie będzie, bo ja żadnych alergii ani uczuleń, a mój narzeczony też alergik, ale na pyłki traw i różnych drzew itp., no i też jest atopowcem, więc mała może po nim mieć różne problemy skórne.. . Oby nie...

Czytałam na stronie coś jak sroako ale od kogoś innego kto robi spis tych słoiczkow różnych firm. I właśnie tam pisało, że musi być w słoiczku olej, że to na plus, że jak nie ma wcale oleju to trochę minus.
szczerze wolę dodać swój sprawdzony dobrej jakości a w takim to nie wiem co to na czymś muszą ciąć koszty🙄

to ja wszystko na szczęście ok przy stosunkach ale jak się nie wypróżnie że tak powiem to czuje nacisk😕
jeszcze z wierzchu nie ładnie robi się bliznowiec ale tylko po jednej stronie ☹️
wrócę z wakacji to się zapisuje o siebie też muszę zadbać 😜
Jejku, to ja też muszę iść do fizjoterapeuty uroginekokogicznego, bo ja mam duża bliznę od krocza do pośladka i jak na nią naciskam to mnie boli bardzo... Muszę ją zacząć mobilizować..

U nas dziś 21 tygodni i byla waga 😁

Poniżej mój urwis

Załączniki

• 2021-08-10-15-05-27..jpg
    2021-08-10-15-05-27..jpg
    153,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry