reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Tez tak mi najwygodniej 😃

Pędziłam jak szatan aby zdążyć i byłam punktualnie 😃 ogółem dużo pracy jest do wykonania, bo moje mięśnie nie działają, dosłownie, tak samo mięśnie dna miednicy, jeżeli chodzi o odcinek krzyżowy mam oklejony tejpami.
😱 aż tak kurde to chyba pójdę jeszcze raz
byłam raz bolało jak diabli ale chyba pójdę jeszcze 🤔

reklama
Ja mam włosy po tyłek i kręcone i na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy byłam w rozpuszczonych 😁 ba na chrzcie w kościele miałam rozpuszczone a na sali już kok a do zdjęcia rozpuszczałam 🤣
Ja to Was podziwiam włosy po tyłek 😱 nigdy mi się tak nie udało zapuścić bo zawsze do szalu mnie doprowadzają idę i obcinam 🙄
obecnie mam do łopatek i już mam dosyć szczególnie jak tak mi lecą 🥵

Dziewczyny, ostatnio Wam pisałam o tym, że moja Nelka ma pod broda i na klatce potówki i, że robi jej się to większe, bo to miejsce, które nie oddycha. Zakupiłam na drugi dzień z polecenia @Vanes ten Puder wysuszający w płynie więc nim smarowałam 3 razy dziennie tak jak tam pisało i faktycznie bardzo fajnie wysuszał, w sensie "izolował" brodę od klatki i po prostu się nie robiły odparzenia. Natomiast tak czy siak to jej się powiększa i ma tego teraz starsznie dużo... Idzie to w górę i na boki i już nie wiem co mam zrobić, czym to smarować itp... Dzisiaj na noc posmarowałam Latopiciem, żeby też czymś to wyleczyć.
Poniżej wyślę Wam zdj. I teraz nie wiem czy umówić się w tym tyg do pediatry czy czekać na 19 sierpnia, wtedy mamy szczepienie i się go zapytam. A z drugiej strony to pediatra starej daty i na trądzik niemowlęcy, który miała przez dwa miesiące jak skończyła miesiąc przepisał Sudocrem 🤦‍♀️ Także nie wiem, jakoś mu nie ufam, ale wyleczyć to muszę jakoś.

Ostatnio, któraś z Was wysyłała fajną stronę z objawami AZS i LZS. Jakbym mogła prosić jeszcze raz, bo podobno dobry artykuł 😊Zobacz załącznik 1303686Zobacz załącznik 1303687
Ja bym poszła do lekarza i to skonsultowała, nawet prywatnie pediatra albo alergolog może.

jak oglądałam dokument na netfliksie babies to tam było żeby zacząć od brokuła 😂
u nad najbardziej dorsz się slikonowe sztućce i naczynia z taka przyssawka nie zrzuci😜 może będą takie w ikea 😜
U nas zaczęliśmy od brokuła i to porażka, totalnie nie smakował. Po podaniu odrazy odruch wymiotny, a po kolejnym zwymiotował. Na drugi dzień podałam marchewkę i to był strzał w dziesiątkę smakował i cmokał 😉😋

reklama
Do góry