reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Mój syn się chyba na mnie "zdenerwował"😉 za to , że na niego tu i tam nagadałam , że się nie obraca i od wczoraj rana jak tylko jest okazja to mi pokazuje , że jednak umie😅 a dzisiaj to już z taką dość dużą grzechotką się obracał na brzuszek 😅 😉
To teraz będzie piruety robił 😃😃 najlepsze jest podczas przebieraja pieluchy, z gołym tyłkiem ucieka aby się obrócić 😃

reklama
U nas za to chyba to była jedna jedyna nocka w pełni przespana. Od 3 dni pobudka jest o 3 w nocy i już pełni energii moja córka wstaje 6.30. Gdzie wcześniej potrafiła spać do 8.
Moja zazwyczaj w okolicach godz 3 zaczyna się kręcić...ja idę po mleko...i od dwóch dni ona wybudzona na maxa próbuje łapać zwierzątka z karuzeli....😱Dobrze , że powoli je to pod koniec zasypia ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że od 3 będzie zabawa🤣I tak jak Twoja...kiedyś spała do około 8 a teraz około 7 już jest pobudka.....A wczoraj od 14 nie spała już do około godz 20😞

Moja zazwyczaj w okolicach godz 3 zaczyna się kręcić...ja idę po mleko...i od dwóch dni ona wybudzona na maxa próbuje łapać zwierzątka z karuzeli....😱Dobrze , że powoli je to pod koniec zasypia ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że od 3 będzie zabawa🤣I tak jak Twoja...kiedyś spała do około 8 a teraz około 7 już jest pobudka.....A wczoraj od 14 nie spała już do około godz 20😞
Nie no one jak siostry. Moja też wyczai od karuzeli gwiazki i w nie puka. Albo obroci się na brzuch I nawija sama do siebie.

U nas za to chyba to była jedna jedyna nocka w pełni przespana. Od 3 dni pobudka jest o 3 w nocy i już pełni energii moja córka wstaje 6.30. Gdzie wcześniej potrafiła spać do 8.
Ja też nie mogę mojego wyczaić czemu raz śpi do 2 raz do 4 a ostatnio do 6. Generalnie nie zależy to od kąpieli, ilości wypitego mleka ani od snu w ciągu dnia😅chyba poprostu od jego widzimisię 😉😃

O matko wstaje o 2 i już nie chce spać???:oCzy zasypia jednak tak jak moja podczas mleczka?
Nie nie na szczęście po mleku w łóżeczku zasypia potem pobudka 6- 7 i później nieraz też zasypia😉chodziło mi tylko o pobudki w nocy😅chociaż raz była taka akcja że w nocy gadał ale to tylko raz i póki co się nie powtórzyło 😉

reklama
Nie nie na szczęście po mleku w łóżeczku zasypia potem pobudka 6- 7 i później nieraz też zasypia😉chodziło mi tylko o pobudki w nocy😅chociaż raz była taka akcja że w nocy gadał ale to tylko raz i póki co się nie powtórzyło 😉
Mój nieraz się tak rozbudzi jak je w nocy, że oczy jak 5 zł. i gada i śpiewa. Ja wtedy zamykam oczy, on na mnie patrzy, uśmiecha się ale jak widzi, że nic z tego i zabawy nie będzie to pomału zasypia. Strasznie mnie to rozśmiesza 😂

Do góry