reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?
A to w ogóle coś takiego się dostaje na dzieci? Gdzie to sprawdzić?

Chyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolaż 😌

Ciekawe kiedy mi się znudzi 🙈🙈
No coś ty. Fantastyczna pamiątka będzie. Ja robię małemu taki dziennik i tam wklejam zdjęcia najpierw było po tygodniu a teraz od trzeciego miesiąca jest co miesiąc. Po kwartale można napisać list do dziecka. Takie tam gdzie są wklejone taki dziennik. Moim zdaniem to jest fantastyczna pamiątka a do tego zrobiliśmy dla dziadków albo pierwsze trzy miesiące i odciski stópek i Roczek i wysłaliśmy byli tak pocieszenie że naprawdę mówię wam😂😂😂

Mary... W odpowiedzi fotka
No i bardzo ślicznie wyszła 🥰

Ja Wam pokaże moją podczas sesji na 2 miesiące, zdjęcie przekozackie, jakby wyreżyserowane 😂 Więc Mary, nie zawsze jest kolorowo 😂
IMG_20210526_093826.jpg
IMG_20210526_094224.jpg

Fajnie zobaczyć Was i Wasze maluszki :) czekam jeszcze na pozostałe maluszki i mamusie 😉

Trzeba co jakiś czas organizować taki pokaz , bo baaaardzo miło popatrzeć na te nasze 'marcowe' bobasy 🤗🤗

Załączniki

• IMG_20210713_133339.jpg
    IMG_20210713_133339.jpg
    669 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_20210713_133301.jpg
    IMG_20210713_133301.jpg
    236,5 KB · Wyświetleń: 77
Tak, każde dziecko dostaje. Weszło to w zeszłym roku że względu na pandemii. I jest on ważny do końca marca 2022 roku. W zusie to musisz załatwić. My przez stronę to zrobiliśmy.
Ty już znalazłam w necie i się zalogowałam. No fajnie że ten temat poruszyłyście bo ja nawet nie wiedziałam☹️ Jezu co ze mnie za matka!
dobrze wchodzę jeszcze Was czytam😂🥰 buziole ślę😘

reklama
Do góry