reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A ja mam ból jajnika, coś jakby ból owulacyjny. Tylko jak się określa, który to jajnik? Jak ja patrzę to po mojej lewej stronie. To lewy czy prawy? 🙈 No i ja mam codziennie ból głowy😐 ale bez mdłości.. Na początku przez kilka dni, miałam tak że jak się kładłam spać to mnie mdlilo, ale samo przechodziło i zasypiałam. Teraz już tak nie mam. 6tc5d
Ooo to i może mi mdłości tak przejdą 😀 oby bo ratuje się czymkolwiek 😀

Mnie mdłości nie męczą, tzn czasami lekko, ale piersi... ło panie, wczoraj sie nie mogłam dotknąc, dziś juz lepiej, za to zauwazyłam że mi wyszła taka gruba obleśna żyła przechodząca przez te otoczke brodawkowa, fuj [emoji23]

@Kamy_czek i jak u Ciebie? Nadal plamisz? Moze jest szansa że to krwiak albo coś z szyjki.. znam parę przypadków, że dziewczyny krwawily w ciąży i wszystko było ok, ba, nawet lekarze nie wiedzieli skad sie biora te krwawienia bo na usg było wszystko ok.

Mnie mdłości nie męczą, tzn czasami lekko, ale piersi... ło panie, wczoraj sie nie mogłam dotknąc, dziś juz lepiej, za to zauwazyłam że mi wyszła taka gruba obleśna żyła przechodząca przez te otoczke brodawkowa, fuj [emoji23]

@Kamy_czek i jak u Ciebie? Nadal plamisz? Moze jest szansa że to krwiak albo coś z szyjki.. znam parę przypadków, że dziewczyny krwawily w ciąży i wszystko było ok, ba, nawet lekarze nie wiedzieli skad sie biora te krwawienia bo na usg było wszystko ok.

Mam małe przy wizytach w toalecie.
W tygodniu się wszystko okaże. Boję się ewentualnego pobytu w szpitalu.

reklama
Do góry