reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Właśnie moja przyjaciółka urodziła w 36tc i jestem ciekawa czy będzie musiała młodego wszędzie kontrolować. Jak na późnego wczesniaka i tak fajnie ważył bo 3070 i miał 54cm.
niech się nastawi dobry neaontolog to podstawa. niestety u nas jest tak że mały pewne umiejętności ma 3 ms niemowlaka a pewne 4 ms. dzisiaj poraz kolejny jedziemy do okulisty. ja to już nie nadążam on już miał tyłu specjalistów nawet onkologa już zaliczył 😕

niech się nastawi dobry neaontolog to podstawa. niestety u nas jest tak że mały pewne umiejętności ma 3 ms niemowlaka a pewne 4 ms. dzisiaj poraz kolejny jedziemy do okulisty. ja to już nie nadążam on już miał tyłu specjalistów nawet onkologa już zaliczył 😕

Ona jeszcze chyba nie ma pojęcia z czym się to je. Pewnie przy wypisie się wszystkiego dopiero dowie.

Za tydzień u mnie chrzciny aż się boje jak moja córka to wytrzyma 😜z reguły w czasie tej godziny co jest chrzest ma czas na spanie ale czy zaśnie jak tyle będzie się wokół niej działo 🤔 oby nie płakała
My za niecały miesiąc też mamy i tez jestem ciekawa jak to będzie.😃ale wiesz co tak sobie myślę , że w końcu tam będą ciocie do bawienia😂 ale pewnie dziecko wieczorem będzie ciężkie do ogarnięcia 😅

reklama
Do góry