reklama
niech się nastawi dobry neaontolog to podstawa. niestety u nas jest tak że mały pewne umiejętności ma 3 ms niemowlaka a pewne 4 ms. dzisiaj poraz kolejny jedziemy do okulisty. ja to już nie nadążam on już miał tyłu specjalistów nawet onkologa już zaliczyłWłaśnie moja przyjaciółka urodziła w 36tc i jestem ciekawa czy będzie musiała młodego wszędzie kontrolować. Jak na późnego wczesniaka i tak fajnie ważył bo 3070 i miał 54cm.
a to nie jest normalnie daj stopki piękna wagaAj tam moja nastka wolno przybierała przez to wędzidełko I dopiero ma 6200g. Mam nadzieję ze teraz się fajnie bujnie
to tyle co my w 4 ms. gratulacje piękna wagaMy skończyłyśmy 3 miesiace z wagą 5,8kg
ja to się czasem śmieje że przy takiej wadze raczej grubaskiem Już nie będzie.
Mary2094
Fanka BB :)
niech się nastawi dobry neaontolog to podstawa. niestety u nas jest tak że mały pewne umiejętności ma 3 ms niemowlaka a pewne 4 ms. dzisiaj poraz kolejny jedziemy do okulisty. ja to już nie nadążam on już miał tyłu specjalistów nawet onkologa już zaliczył
Ona jeszcze chyba nie ma pojęcia z czym się to je. Pewnie przy wypisie się wszystkiego dopiero dowie.
Niedługo mama
To waga i wzrost prawie idealnie takie same jak mojego dziecka przy wyjściu ze szpitalaWłaśnie moja przyjaciółka urodziła w 36tc i jestem ciekawa czy będzie musiała młodego wszędzie kontrolować. Jak na późnego wczesniaka i tak fajnie ważył bo 3070 i miał 54cm.
Niedługo mama
O moim dziecku położna i pielęgniarka mówią to samoi wtedy patrzą na mnie i mowią, że wszystko jasneto tyle co my w 4 ms. gratulacje piękna waga
ja to się czasem śmieje że przy takiej wadze raczej grubaskiem Już nie będzie.
Niedługo mama
My za niecały miesiąc też mamy i tez jestem ciekawa jak to będzie.ale wiesz co tak sobie myślę , że w końcu tam będą ciocie do bawienia ale pewnie dziecko wieczorem będzie ciężkie do ogarnięciaZa tydzień u mnie chrzciny aż się boje jak moja córka to wytrzyma z reguły w czasie tej godziny co jest chrzest ma czas na spanie ale czy zaśnie jak tyle będzie się wokół niej działo oby nie płakała
no o mnie tak powiedzieć nie mogą bo dopiero sukces wyszlam z otyłości i 10 kg zleciało ale jeszcze daleka drogaO moim dziecku położna i pielęgniarka mówią to samoi wtedy patrzą na mnie i mowią, że wszystko jasne
reklama
Niedługo mama
To już ładnie, dobry początekno o mnie tak powiedzieć nie mogą bo dopiero sukces wyszlam z otyłości i 10 kg zleciało ale jeszcze daleka droga