Niedługo mama
Fanka BB :)
A jeszcze a propo witaminy D dziewczyny które karmią mm ile podajecie ?obliczacie ile jest w mm a resztę podajecie w kroplach? czy jaki macie patent?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi kazali dawac witaminę 400 j w kapsułkach i wyciskam jej do buźkiA jeszcze a propo witaminy D dziewczyny które karmią mm ile podajecie ?obliczacie ile jest w mm a resztę podajecie w kroplach? czy jaki macie patent?
Chyba będę musiała zakupićTemu przerzuciłam się na wodę morską , bo było to samo u nas. A tak szybko wceluje w nosek, jeden plik i już jest ok :-)
O ciekawe czemu tak, tego jeszcze nie słyszałam.
Coś nie tak z przystawianiem skoro masz zmasakrowaną brodawkę, może trzeba by zweryfikować. Lanolina i chyba nic poza tym, lub Maltan. A co do karmienia, to jeśli nie jest cicho i ciemno, to każde karmienie tak wygląda.Dziewczyny co polecacie na brodawki? Moje dziecko zmasakrowało mi lewą pierś I za każdym razem jak zaczyna z niej ssać to boli jak cholera taki ma teraz uciąg. I druga sprawa, czy u was też pierwsze karmienie w ciągu dnia wygląda tak że wasze dziecko zamiast skupić się na jedzeniu, to skupią się na wszystkim dookoła?
Coś nie tak z przystawianiem skoro masz zmasakrowaną brodawkę, może trzeba by zweryfikować. Lanolina i chyba nic poza tym, lub Maltan. A co do karmienia, to jeśli nie jest cicho i ciemno, to każde karmienie tak wygląda.
Skurcz nie, ale moja to notorycznie ma ręce w buzi. Juz ssie same palce.Dziewczyny czy wasze dzieci też się tak napinają tzn. siedzi sobie w bujaczku i zaciska piąstki i ma jakby skurcz tych rączkę wkłada do buzi i odpuszcza nie wiem czy dobrze to opisałam tak jakby się denerwowała