reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A jeszcze a propo witaminy D dziewczyny które karmią mm ile podajecie ?obliczacie ile jest w mm a resztę podajecie w kroplach? czy jaki macie patent?😉

reklama
Dziewczyny co polecacie na brodawki? Moje dziecko zmasakrowało mi lewą pierś I za każdym razem jak zaczyna z niej ssać to boli jak cholera taki ma teraz uciąg. I druga sprawa, czy u was też pierwsze karmienie w ciągu dnia wygląda tak że wasze dziecko zamiast skupić się na jedzeniu, to skupią się na wszystkim dookoła?

Dziewczyny co polecacie na brodawki? Moje dziecko zmasakrowało mi lewą pierś I za każdym razem jak zaczyna z niej ssać to boli jak cholera taki ma teraz uciąg. I druga sprawa, czy u was też pierwsze karmienie w ciągu dnia wygląda tak że wasze dziecko zamiast skupić się na jedzeniu, to skupią się na wszystkim dookoła?
Coś nie tak z przystawianiem skoro masz zmasakrowaną brodawkę, może trzeba by zweryfikować. Lanolina i chyba nic poza tym, lub Maltan. A co do karmienia, to jeśli nie jest cicho i ciemno, to każde karmienie tak wygląda.

Coś nie tak z przystawianiem skoro masz zmasakrowaną brodawkę, może trzeba by zweryfikować. Lanolina i chyba nic poza tym, lub Maltan. A co do karmienia, to jeśli nie jest cicho i ciemno, to każde karmienie tak wygląda.

Mi się wydaje że zaczęła mocniej zasysać po tym wedzidelku bo przystawiam ją tak samo. A maltan mam, to użyje 😃 moja mloda tylko na leżąco ostatnio pije bo w pozycji klasycznej nie chce, się odgina

Dziewczyny czy wasze dzieci też się tak napinają tzn. siedzi sobie w bujaczku i zaciska piąstki i ma jakby skurcz tych rączkę wkłada do buzi i odpuszcza 🤔nie wiem czy dobrze to opisałam tak jakby się denerwowała

reklama
Do góry