Moja od dwóch tygodni ma to samo, to normalne
Moja fakt faktem od tych 2 tygodni śpi tylko przy cycku i przy mnie ale potrafi długo spać. Przykładowy nasz dzień to pobudka 6-7:30 ( dzisiaj prawie 9
ale z przerwą o 6 na zmianę pieluchy po kupie
), karmimy się, przebieramy i idziemy sobie do salonu na kokon pogadać razem, noszenie, tu w kołysce ją pobujam troszkę i jakoś o 9-10 idziemy do sypialni do łóżka na cycka, przy nim zasypia. Jak odejdę to budzi się po 10 minutach, nie raz od razu, więc przeważnie korzystam i śpię razem z nią, ona przytulona do piersi i tak potrafimy spać 2-3 h ( w tym czasie tak co pół godziny się przebudzi, żeby się napić z piersi, bo ona trochę pociumka i już zasypia więc teoretycznie nie naje się porządnie
ale to karmienie to to jest takie na śpiocha ). Dzisiaj uspałam ją na rękach i odłożyłam i o dziwo spała godzinę sama od 10:45 do 11:45, a ja mogłam zrobić pranie i obrać ziemniaki więc jak się obudziła to poszłam do niej, dałam jej cycka i zasnęłyśmy sobie razem i spałyśmy aż do 14:20
Mała nie umiała się dobudzić, tak jej się dobrze spało
Codziennie mamy takie drzemki wspólne po 2-3 h
Potem znów karmienie, przebieranie, zabawa, przychodzi Love z pracy kąpiemy ją 18-20 i karmienie i spanie. A noc wygląda tak, że mała śpi ze mną w łóżku i przez całą noc nie wychodzimy z łóżka
Budzi się tylko na cycka, jak sobie poje to sobie przy nim zaśnie i tak w kółko aż do rana
Jedynie sprawdzam co karmienie pampersa czy ma pełny, jeśli ma to na śpiocha jej przebieram, przytulam ją i śpimy dalej