Hej dziewczyny mogę dołączyć? W piątek zrobiłam betę i wyszedł wynik pozytywny, wielkość bety będę znała dopiero w poniedziałek. Okres powinnam dostać dzisiaj lub jutro, a test robiony popołudniu w środę wychodził pozytywny dlatego poszłam na betę. Termin z OM wychodzi mi 22 marzec. Troszkę o sobie napisze, mam już 5 letnia córeczkę, od roku z mężem się staraliśmy o drugie dziecko i w końcu się udało, ale jakoś troszkę się boję cieszyć. Z objawów to bolą mnie strasznie piersi i pobolewa w pewnych momentach podbrzusze mam nadzieję że szczęśliwe dobrniemy do marca i będziemy tulić nasze upragnione bobasy
reklama
krasulkaa
Fanka BB :)
U mnie to samo sutki to nieraz aż sterczace A wokół sutka te brodawki to aż szczypia jak dotykam no i ciemniejsze są i zylaste. A piersi jako całe odczuwam bardziej w biustonoszu A tak jak są "luźne to nie tylko te suuuuuutkiiMnie zaczynaja... a to nowość bo nawet przed okresem mnie nie bolały... a tu sutki takie wrażliwe ze szok
U
użytkownik-a
Gość
Ja miałam pozamaciczna, sprawdź progesteron on nie jest takim 100% wyznacznikiem Ale przy cp zazwyczaj jest niski i ja faktycznie taki miałam . Czy masz ból po lewej albo po prawej stronie? Jakieś plamienie? . Może być tak że lekarz miał zły sprzęt jeśli się bardzo denerwujesz możesz pojechać nawet teraz na sor i z podejrzeniem pozamacicznej przyjmą Cię odrazu i przebadaja zrobią ci dokładne usg (mi robili pół godziny ) kilku lekarzy sprawdzalo .Beta raczej ok nawet za duża jak na normy podane tylko że martwi mnie ten brak pęcherzyka.Przyrosty sprawdzałam już trzy razy i są ok.
Luna123456
Zaangażowana w BB
Nie mam żadnego bólu tylko jajnik czasami zakluje.Plamien też nie mam tylko wiadomo jak lekarz mówi takie rzeczy to jestem przerażona.Czytalam że normy normami ale wiele dziewczyn dopiero miało pęcherzyk w okolicy bety 3000 i staram się tym pocieszać Biore luteinę dopochwowo czy może to wyjść w badaniu jak zrobię proga?Ja miałam pozamaciczna, sprawdź progesteron on nie jest takim 100% wyznacznikiem Ale przy cp zazwyczaj jest niski i ja faktycznie taki miałam . Czy masz ból po lewej albo po prawej stronie? Jakieś plamienie? . Może być tak że lekarz miał zły sprzęt jeśli się bardzo denerwujesz możesz pojechać nawet teraz na sor i z podejrzeniem pozamacicznej przyjmą Cię odrazu i przebadaja zrobią ci dokładne usg (mi robili pół godziny ) kilku lekarzy sprawdzalo .
netka.
Nie mam żadnego bólu tylko jajnik czasami zakluje.Plamien też nie mam tylko wiadomo jak lekarz mówi takie rzeczy to jestem przerażona.Czytalam że normy normami ale wiele dziewczyn dopiero miało pęcherzyk w okolicy bety 3000 i staram się tym pocieszać Biore luteinę dopochwowo czy może to wyjść w badaniu jak zrobię proga?
Nie wiem jak Cię pocieszyć, bo i tak będziesz się zamartwiać, jak to my baby potrafimy, przynajmniej przytulę wirtualnie.
K
Katijah
Gość
Witamy i gratulujęHej dziewczyny mogę dołączyć? W piątek zrobiłam betę i wyszedł wynik pozytywny, wielkość bety będę znała dopiero w poniedziałek. Okres powinnam dostać dzisiaj lub jutro, a test robiony popołudniu w środę wychodził pozytywny dlatego poszłam na betę. Termin z OM wychodzi mi 22 marzec. Troszkę o sobie napisze, mam już 5 letnia córeczkę, od roku z mężem się staraliśmy o drugie dziecko i w końcu się udało, ale jakoś troszkę się boję cieszyć. Z objawów to bolą mnie strasznie piersi i pobolewa w pewnych momentach podbrzusze mam nadzieję że szczęśliwe dobrniemy do marca ☺ i będziemy tulić nasze upragnione bobasy
Luna123456
Zaangażowana w BB
Jak teraz będzie coś nie tak to się poddaje rezygnuje już całkowicie chociaż ogromnie mi ciężko z tym .Nie wiem jak Cię pocieszyć, bo i tak będziesz się zamartwiać, jak to my baby potrafimy, przynajmniej przytulę wirtualnie.
U
użytkownik-a
Gość
Nie brałam luteiny więc nie wiem czy wpływa na badanie. Owszem są sytuacje że pecherzyk pokazuje się później . Ja pamiętam że przy becie 2700 i braku pęcherzyka zostałam skierowana do szpitala tylko że ja oprócz tego miałam plamienia i pecherzyk znaleźli dopwiro przy becie ponad 3000 Ale byL w jajowodzie... ;(Nie mam żadnego bólu tylko jajnik czasami zakluje.Plamien też nie mam tylko wiadomo jak lekarz mówi takie rzeczy to jestem przerażona.Czytalam że normy normami ale wiele dziewczyn dopiero miało pęcherzyk w okolicy bety 3000 i staram się tym pocieszać Biore luteinę dopochwowo czy może to wyjść w badaniu jak zrobię proga?
Ja osobiście nie miałam boli wiec nie wiem jak boli cp .
U
użytkownik-a
Gość
Wiem co czujesz .. pamiętaj że u Ciebie jeszcze nic nie jest potwierdzone.Jak teraz będzie coś nie tak to się poddaje rezygnuje już całkowicie chociaż ogromnie mi ciężko z tym .
Ale wiem jak się czujesz pierwsza ciąża u mnie pozamaciczna druga poroniona teraz trzecia i zobaczymy co będzie sam początek początku był trudny , Ale modlę się i liczę na cud. W środę idę na usg zobaczyć czy jest dobrze .
reklama
Invicta
Powiem wam ze przetestowałam dzisiejszej nocy banany bo wstaje w nocy do toalety i później zasnąć nie mogę bo Mam mdłości... pół bananka pozarlam w nocy i ładnie zasnęłam... to samo rano i jest oki... narazie chyba to mój sposób lecę jutro po 2 kg bananów