Mary2094
Fanka BB :)
To mój przebija wszystko - 5 tyg i 5.4kg dzisiaj nawet położna była pod wrażeniem jak on przybiera na wadze ale jest też długi. Dopiero co przeszliśmy na rozmiar 62 i już mam wrażenie, że jest na styk
Ej tam, nie narzekaj na wiek
Ja też z tych niemłodych, a jeszcze będę wracać po swojego pingwinka. Jak się uda to będę rodzić przed 40
Tym razem będę chciała mieć większą różnice wieku niż 2 lata, bo wieczory i nocki są ciężkie. Starsza ciągle boi się jak Bartuś płaczę i też płacze, wola 'mamuś przytul mnie, ja chce do mamy'. I kończy się tym, że ja śpię w pokoju ze starszą a mąż z młodym i tylko mi go przynosi na karmienie albo ja idę do nich. Plus taki, że on w nocy ogarnia wszelkie zmiany pieluszek, odbijania, masaże brzuszka itp.
O kurczaczki ale idzie na rekord. Moja 10 tygodni i ma ok 5,9kg ale za to długie to takie - 68 i już te ciuchy są na styk. Budowę będzie mieć po mnie skoro idzie tak z wzrostem bo mąż nie jest wielce wysoki.
I tego się obawiam jak będę chciała drugie dziecko. Ze będzie płacz ze chce do mnie a tu taki maluch i wez tu wytłumacz..
Mąż już by chciał teraz drugie ale podziękuję jak teraz średnio z pomaganiem.