K
Katijah
Gość
Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....Mam taką nadzieję![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....Mam taką nadzieję![]()
Po poronieniu jeat chyba najlatwiej zajsc w ciaze [emoji4] ja zachodzilam od razu jak tylko chcialam. A teraz po paru miesiacach dopiero moglam sie starac i pół roku się zeszło. Juz bylam sfrustrowana tym. I powiem wam juz stwierdzilam ze to ostatni cykl i zaczynam romalnie cieszyc sie z zycia. A tak przy staraniach przed miesiaczka sie juz uwazalo na siebie, z imprez nie korzystało sie tak jak powinno [emoji2368]. Troche szkoda bo lata lecą a w zyciu musza byc tez przyjemności [emoji12]
Wlasnie od dwoch godzin mam metaliczny posmak w ustach [emoji51] i powiem wam ze przypomnialy mi sie ciążę z moimi dzieciakami. W kazdej mialam to samo[emoji8]
Ja jeszcze 8 lat temu to nie wiedzialam ze cos takiego mozna zrobić wogóle.Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....
A ktory ci tc wychodzi?Hej, zrobiłam betę i się zmartwiłamprzyrost 40,02%. 03.07 miałam 15218 progestrron 38,1, a dziś beta 49626,0 a progesteron 45,35. Chyba muszę do lekarza sprawdzić
![]()
Gdybym była na Twoim miejscu poszłabym skonsultować to z innym lekarzem. Ja w 5t5d mialam bete tylko 48. Ale to juz wiedzialam ze poroniłam.Dziewczyny chciałabym dołączyć do was ale mam pewne obawy.Wczoraj był mój 4 tydz i 5 dzień beta może ponad 2000-2500 i lekarz nic nie widział powiedział że są trzy opcje albo beta spadła albo bliźniaki albo pozamaciczna .Dzisiaj moja beta to 2950 więc tylko przypuszczam ile mogło być wczoraj.Strasxmie się zamartwiam i mam najgorszy scenariusz w głowie .Wszyscy na tym etapie już mają pęcherzyki.
KochanaDzieki. Po tym moim poronieniu 2 lata temu chwilami panikuje. Dziś mdłości miałam tragiczne, dziś rano jak nigdy zjadłam jajecznicę z bekonem i cebulką i tosty, później ledwo żyłam, myślałam że wszystko zwrócę. Wczoraj miksy, ale nie to że celowo, poprostu taka mam silna potrzebe jedzenia. Mam nadzieję że będzie dobrze. Muszę więcej odpoczywać.moze w pon pójdę do pracy, żeby wypisać urlop.
Mi lekarz powiedzial ze bety 1000 cos by widzialDziewczyny chciałabym dołączyć do was ale mam pewne obawy.Wczoraj był mój 4 tydz i 5 dzień beta może ponad 2000-2500 i lekarz nic nie widział powiedział że są trzy opcje albo beta spadła albo bliźniaki albo pozamaciczna .Dzisiaj moja beta to 2950 więc tylko przypuszczam ile mogło być wczoraj.Strasxmie się zamartwiam i mam najgorszy scenariusz w głowie .Wszyscy na tym etapie już mają pęcherzyki.
Ja też się bardzo cieszę, oczywiście, to moje upragnione dziecko - po prostu tamto poronienie było czymś niespodziewanym, pierwsza ciążę z synem 10 lat temu miałam zupełnie bezproblemowa, takze nie spodziewałam się, że coś może pójść nie tak. Teraz jestem mądrzejsza o tę wiedzę, chociaż niekoniecznie wychodzi mi to na dobreCześć, też poronilam w kwietniu. U mnie była tylko jedna miesiączka i znowu kolejna ciąża ale ja się cieszę że jestem kolejny raz w ciąży.
6tc4dcA ktory ci tc wychodzi?