K
Katijah
Gość
Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....Mam taką nadzieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....Mam taką nadzieję
Po poronieniu jeat chyba najlatwiej zajsc w ciaze [emoji4] ja zachodzilam od razu jak tylko chcialam. A teraz po paru miesiacach dopiero moglam sie starac i pół roku się zeszło. Juz bylam sfrustrowana tym. I powiem wam juz stwierdzilam ze to ostatni cykl i zaczynam romalnie cieszyc sie z zycia. A tak przy staraniach przed miesiaczka sie juz uwazalo na siebie, z imprez nie korzystało sie tak jak powinno [emoji2368]. Troche szkoda bo lata lecą a w zyciu musza byc tez przyjemności [emoji12]
Wlasnie od dwoch godzin mam metaliczny posmak w ustach [emoji51] i powiem wam ze przypomnialy mi sie ciążę z moimi dzieciakami. W kazdej mialam to samo[emoji8]
Ja jeszcze 8 lat temu to nie wiedzialam ze cos takiego mozna zrobić wogóle.Będzie dobrze, widzę że dziewczyny nakręcacie się tą betą....
A ktory ci tc wychodzi?Hej, zrobiłam betę i się zmartwiłam przyrost 40,02%. 03.07 miałam 15218 progestrron 38,1, a dziś beta 49626,0 a progesteron 45,35. Chyba muszę do lekarza sprawdzić
Gdybym była na Twoim miejscu poszłabym skonsultować to z innym lekarzem. Ja w 5t5d mialam bete tylko 48. Ale to juz wiedzialam ze poroniłam.Dziewczyny chciałabym dołączyć do was ale mam pewne obawy.Wczoraj był mój 4 tydz i 5 dzień beta może ponad 2000-2500 i lekarz nic nie widział powiedział że są trzy opcje albo beta spadła albo bliźniaki albo pozamaciczna .Dzisiaj moja beta to 2950 więc tylko przypuszczam ile mogło być wczoraj.Strasxmie się zamartwiam i mam najgorszy scenariusz w głowie .Wszyscy na tym etapie już mają pęcherzyki.
KochanaDzieki. Po tym moim poronieniu 2 lata temu chwilami panikuje. Dziś mdłości miałam tragiczne, dziś rano jak nigdy zjadłam jajecznicę z bekonem i cebulką i tosty, później ledwo żyłam, myślałam że wszystko zwrócę. Wczoraj miksy, ale nie to że celowo, poprostu taka mam silna potrzebe jedzenia. Mam nadzieję że będzie dobrze. Muszę więcej odpoczywać.moze w pon pójdę do pracy, żeby wypisać urlop.
Mi lekarz powiedzial ze bety 1000 cos by widzial na ten tc faktycznie ze trochę mała. Ale kochana nie łam się, różne cuda juz czytalam w twojej sytuacji jednak w ppniedzialek bym radzila powtorzyc bete. Bedziesz miala czarno na bialym. Bo to nie wynik sie liczy tylko przyrost. Trzymam kciuki i daj znac koniecznieDziewczyny chciałabym dołączyć do was ale mam pewne obawy.Wczoraj był mój 4 tydz i 5 dzień beta może ponad 2000-2500 i lekarz nic nie widział powiedział że są trzy opcje albo beta spadła albo bliźniaki albo pozamaciczna .Dzisiaj moja beta to 2950 więc tylko przypuszczam ile mogło być wczoraj.Strasxmie się zamartwiam i mam najgorszy scenariusz w głowie .Wszyscy na tym etapie już mają pęcherzyki.
Ja też się bardzo cieszę, oczywiście, to moje upragnione dziecko - po prostu tamto poronienie było czymś niespodziewanym, pierwsza ciążę z synem 10 lat temu miałam zupełnie bezproblemowa, takze nie spodziewałam się, że coś może pójść nie tak. Teraz jestem mądrzejsza o tę wiedzę, chociaż niekoniecznie wychodzi mi to na dobreCześć, też poronilam w kwietniu. U mnie była tylko jedna miesiączka i znowu kolejna ciąża ale ja się cieszę że jestem kolejny raz w ciąży.
6tc4dcA ktory ci tc wychodzi?