Niedługo mama
Fanka BB :)
Tak u nas z butlą to dłużej trwa, ale i tak to wolę niż karmienie mieszane, wtedy to było jeszcze gorzej nie dojedzony budził się taki rozdrażniony, mam wrażenie, że jadł rzadziej i przez to tak mało przybrał, a karmilismy się na okrągłoNo to jest duży plus karmienia piersią, jak mała nagle głodna wystarczy, że wyciągnę cycka i ma jedzenie od razu, a nie raz jest tak, że nie doje sobie dobrze i muszę dokarmiać ją to wtedy tyko koszulka do góry i siup
Hahaha, przekonasz się po szczepieniu Ja aż się bije pierwszego szczepienia, jaki to będzie płacz A już przeżyłam jej taki płacz 2 razy jak pobierali jej krewc i 2 razy jak robili jej usg Trzeba mieć mocne nerwy, bo ja to zawsze mam łzy w oczach.
Och Twoja malutka to sporo już przeszła oby dobrze to zniosla .
Mój u lekarza czy położnej to ideał dziecka ostatnio na usg to zadowolony ani razu nie zagrymasił a tak się bałam, najważniejsze żeby był najedzony, a przed wizytą położnej cały czas marudził a jak przyjechała to spał u niej na wadze także pół godziny przed wyjazdem na szczepienie jedzenie i zobaczymy jak to będzie