Patii26
Fanka BB :)
To muszę to mydełko kupić obowiązkowo A gdzie można takie kupić? Rossmann, Hebe?Płukam dokładnie i na mokro zapieram mydełkiem galasowym, potem do pralki na pranie normalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszę to mydełko kupić obowiązkowo A gdzie można takie kupić? Rossmann, Hebe?Płukam dokładnie i na mokro zapieram mydełkiem galasowym, potem do pralki na pranie normalnie
W Rossmanie są, kosztują kilka złotych. Ponoć są w plynie, ja używam zwyklego w kostce, pociera sie mokre ubranko, więc takie w kostce na długo wystarczy.To muszę to mydełko kupić obowiązkowo A gdzie można takie kupić? Rossmann, Hebe?
Boziu, biedulka mała, dobrze, że macie dojścia, bo teraz bez to masakra. No i szukajcie dobrego rehabilitanta dziecięcego. Ja jestem przekonana, że wszystko uda się wyprostować z czasem. Kurde, wychodzi na to, że to, że kładli Ci się na brzuchu zrobiło bidulce więcej złego niezmiernie mi przykro!!Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia
Dzisiaj byliśmy na kontroli bioderek. Niestety lewe biodro jest słabsze i przez 6 tyg muszę zakładać małej na pampersa dwie flanelowe pieluchy. Mała ewidentnie na problem z lewą stroną. Już od porodu. Bo po tej stornie ma lekko powiekę opadniętą, oczko mniejsze, uszko na czubku leciutko odstaje, ten kręcz szyjny i teraz to biodro... We wtorek jedziemy do dobrego radiologa i chirurga dzieciecego do Chorzowa. Powiem nam w jakim stopniu jest ten miesien zerwany i jaką metoda go można rehabilitować. Moja mama jest radiologiem, więc ma dojścia.
Kiedyś mi już polecała właśnie to mydełko przyjaciółka i też mówiła, że jest super. No to dzisiaj mój skoczy mi po to mydełkoW Rossmanie są, kosztują kilka złotych. Ponoć są w plynie, ja używam zwyklego w kostce, pociera sie mokre ubranko, więc takie w kostce na długo wystarczy.
Boziu, biedulka mała, dobrze, że macie dojścia, bo teraz bez to masakra. No i szukajcie dobrego rehabilitanta dziecięcego. Ja jestem przekonana, że wszystko uda się wyprostować z czasem. Kurde, wychodzi na to, że to, że kładli Ci się na brzuchu zrobiło bidulce więcej złego niezmiernie mi przykro!!
Kiedyś mi już polecała właśnie to mydełko przyjaciółka i też mówiła, że jest super. No to dzisiaj mój skoczy mi po to mydełko
No przez ten poród i ten chwyt dużo powikłań było i jest i będą się teraz ciągnąć.. Jestem tak wkur***** i jednocześnie cała nerwowa, że nie da się opisać.
Ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się ułoży. Teraz tylko trzymać się dobrych lekarzy i dobrego rehabilitanta i ćwiczyć codziennie w domku. Mam nadzieję, że po jakimś czasie będzie sprawnie i nie trzeba będzie w to ingerować jakimiś operacjami ...
Ojej, jaka ślicznaMoja bidulinka kochana Taka dzielna na wszystkich wizytach, co kilka dni jeździmy na jakieś badania itp.
Tutaj widać na jej lewej stronie to mniejsze oczko.
Zobacz załącznik 1263329
To muszę to mydełko kupić obowiązkowo A gdzie można takie kupić? Rossmann, Hebe?