reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia ❤️

Dzisiaj byliśmy na kontroli bioderek. Niestety lewe biodro jest słabsze i przez 6 tyg muszę zakładać małej na pampersa dwie flanelowe pieluchy. Mała ewidentnie na problem z lewą stroną. Już od porodu. Bo po tej stornie ma lekko powiekę opadniętą, oczko mniejsze, uszko na czubku leciutko odstaje, ten kręcz szyjny i teraz to biodro... We wtorek jedziemy do dobrego radiologa i chirurga dzieciecego do Chorzowa. Powiem nam w jakim stopniu jest ten miesien zerwany i jaką metoda go można rehabilitować. Moja mama jest radiologiem, więc ma dojścia.

To muszę to mydełko kupić obowiązkowo 🙂 A gdzie można takie kupić? Rossmann, Hebe?
W Rossmanie są, kosztują kilka złotych. Ponoć są w plynie, ja używam zwyklego w kostce, pociera sie mokre ubranko, więc takie w kostce na długo wystarczy.

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia ❤️

Dzisiaj byliśmy na kontroli bioderek. Niestety lewe biodro jest słabsze i przez 6 tyg muszę zakładać małej na pampersa dwie flanelowe pieluchy. Mała ewidentnie na problem z lewą stroną. Już od porodu. Bo po tej stornie ma lekko powiekę opadniętą, oczko mniejsze, uszko na czubku leciutko odstaje, ten kręcz szyjny i teraz to biodro... We wtorek jedziemy do dobrego radiologa i chirurga dzieciecego do Chorzowa. Powiem nam w jakim stopniu jest ten miesien zerwany i jaką metoda go można rehabilitować. Moja mama jest radiologiem, więc ma dojścia.
Boziu, biedulka mała, dobrze, że macie dojścia, bo teraz bez to masakra. No i szukajcie dobrego rehabilitanta dziecięcego. Ja jestem przekonana, że wszystko uda się wyprostować z czasem. Kurde, wychodzi na to, że to, że kładli Ci się na brzuchu zrobiło bidulce więcej złego 🤬🤬🤬 niezmiernie mi przykro!!

W Rossmanie są, kosztują kilka złotych. Ponoć są w plynie, ja używam zwyklego w kostce, pociera sie mokre ubranko, więc takie w kostce na długo wystarczy.

Boziu, biedulka mała, dobrze, że macie dojścia, bo teraz bez to masakra. No i szukajcie dobrego rehabilitanta dziecięcego. Ja jestem przekonana, że wszystko uda się wyprostować z czasem. Kurde, wychodzi na to, że to, że kładli Ci się na brzuchu zrobiło bidulce więcej złego 🤬🤬🤬 niezmiernie mi przykro!!
Kiedyś mi już polecała właśnie to mydełko przyjaciółka i też mówiła, że jest super. No to dzisiaj mój skoczy mi po to mydełko 😁

No przez ten poród i ten chwyt dużo powikłań było i jest i będą się teraz ciągnąć.. Jestem tak wkur***** i jednocześnie cała nerwowa, że nie da się opisać.
Ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się ułoży. Teraz tylko trzymać się dobrych lekarzy i dobrego rehabilitanta i ćwiczyć codziennie w domku. Mam nadzieję, że po jakimś czasie będzie sprawnie i nie trzeba będzie w to ingerować jakimiś operacjami ... 😩

Ostatnia edycja:
Moja bidulinka kochana ❤️ Taka dzielna na wszystkich wizytach, co kilka dni jeździmy na jakieś badania itp.
Tutaj widać na jej lewej stronie to mniejsze oczko.
IMG_20210417_122936_898.jpg

Kiedyś mi już polecała właśnie to mydełko przyjaciółka i też mówiła, że jest super. No to dzisiaj mój skoczy mi po to mydełko 😁

No przez ten poród i ten chwyt dużo powikłań było i jest i będą się teraz ciągnąć.. Jestem tak wkur***** i jednocześnie cała nerwowa, że nie da się opisać.
Ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się ułoży. Teraz tylko trzymać się dobrych lekarzy i dobrego rehabilitanta i ćwiczyć codziennie w domku. Mam nadzieję, że po jakimś czasie będzie sprawnie i nie trzeba będzie w to ingerować jakimiś operacjami ... 😩

Podziwiam was dziewczyny ale z drugiej strony skarga na szpital by się przydała bo teraz musisz walczyć o sprawność córki.

Moja bidulinka kochana ❤️ Taka dzielna na wszystkich wizytach, co kilka dni jeździmy na jakieś badania itp.
Tutaj widać na jej lewej stronie to mniejsze oczko.
Zobacz załącznik 1263329
Ojej, jaka śliczna 😍😍😍

Wszystko będzie dobrze, głęboko w to wierzę.
I Ty kochana nie dopuszczaj do siebie innej myśli,
Za jakiś czas śladu nie będzie 🙏

Co byście kupiły na komunię chłopcu?
Nie ma jakiś życzeń a kasy nie chce za bardzo dawać bo rodzice go tak uczą a pewnie i tak niektórzy się wyłamią.
Raczej nie pojedziemy ale to syn mojej siostry zawsze do nas dzwoni w urodziny i śpiewa 100 lat raczej chcemy mu jakąś pamiątkę kupić.

reklama
Do góry