my używamy wcześniej mówiłam że nie będę ale używam po tym jak neurolog powiedziała że nie widzi w tym nic złego jeżeli stosujesz się do pewnych zasad nie dawania przed jedzeniem, wyciągania po usnieciu itd a pedi powiedziała że smoczki są przecież dla dzieci więc o co haloA my dzisiaj użyliśmy pierwszy raz smoka.Nie wiem czy dobrze ale od zmiany mleka boje się że mi dziecko pęknie. Rano zjadła 60 ml potem 120 potem 120 a teraz P 17 obudziła się na jedzenie zjadła 90 ,30,30 i jeszcze krzyk był i ciumkanie szukanie butli i dałam smoka to dwie godziny cmoka czasami popłacze . Myślicie ze ona chce possać czy głodna jest
ja oznaki głodu czytam po tym artykule jest fajny podział od wczesnego usnieciu do mega głodu
Jak rozpoznać czy dziecko jest głodne?
Większość kobiet w ciąży nie może doczekać się przyjścia na świat swojego upragnionego Maleństwa. Najczęściej są to te kobiety, które zostaną Mamami po raz pierwszy. To właśnie w ich głowach rodzi się najwięcej pytań - najpierw o pierwszej ciąży, a po pierwszym porodzie o pielęgnację, odżywianie...
www.znana-polozna.pl