U mnie to samo w cyckach mało ale co poradzę że mała je uwielbia i lubi przy nich zasypiać. Dlatego tez karmie cyckiem a potem mm się najadai chyba tak zostanie na długo długoU mnie dokładnie tak samo mały kocha te moje cycki, chociaż się z nich nie najada ciumcia sobie i uwielbia przy nich spać. Też wolałabym jedną opcję karmienia ale póki co nie ma widoku na takie rozwiązanie
reklama
Dokładnie co to tylko mamy obowiązek. Mąż powinien wspierać. My z mężem wstajemy razem tzn. raz on raz jahmm szkoda może musisz z nim pogadać to tak samo jego dziecko. nawet jak pracuje to jego praca nie składa się z 24h tak samo Twoja a przynajmniej na taki dzień jak dzisiaj mógłby. niestety jak to mówią do tanga trzeba dwojga zarówno przed jak i po.
Nadja_n
Fanka BB :)
Mój tezMąż jedynie trochę mi pomoże. Trochę ponosi I da butle. Ale żeby wstać w nocy - w życiu.
Nadja_n
Jak u Was po karmieniach czy dzieci się często prężą? Moja jak dużo poje cyc i butla to potem wydaje odgłosy, pręży się, sapie,
Często jest potem kupa lub siku.
A nieraz po prostu się kręci po jedzeniu jak u Waszych maluszków?
Nic nie pamiętam z, Macierzyństwa ze starszą córka minęło 15lat
McPearl
Moja się pręży puki sobie nie odbyje. Czasami przed kupką tez.Jak u Was po karmieniach czy dzieci się często prężą? Moja jak dużo poje cyc i butla to potem wydaje odgłosy, pręży się, sapie,
Mary2094
Jak u Was po karmieniach czy dzieci się często prężą? Moja jak dużo poje cyc i butla to potem wydaje odgłosy, pręży się, sapie,
U nas są krzyki ale podejrzewam ze wina pleśniawek w buzi. A dziś wzięłam mloda do łóżka to 2 godziny spalysmy. W momencie gdy puściła cyc się przebudziłam
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Pręży się, kręci, spina, czasami popłakujw, mruczy... aż się boję, że za dużo...Jak u Was po karmieniach czy dzieci się często prężą? Moja jak dużo poje cyc i butla to potem wydaje odgłosy, pręży się, sapie,
Mary2094
Pręży się, kręci, spina, czasami popłakujw, mruczy... aż się boję, że za dużo...
U nas to samo. I przez sen też są takie dźwięki ale chyba bo cierpnie.
Nadja_n
U mnie też, pewnie brzuch boli, bo zazwyczaj moja po tych odgłosach, prężeniach itp. Puszcza baki albo robi kupkę.Pręży się, kręci, spina, czasami popłakujw, mruczy... aż się boję, że za dużo...
Dzis słyszałam u mojej sapkejak spala, ale już poczytałam i się uspokoiłam.(nie ma kataru)
Sapki sa u noworodka częste, przez to że karmie piersią i mm to muszę uważac na różne alergie.
A tak nie chciałam karmić piersią a, teraz bardzo bym chciała tylko piersią.
Moja Nadje Strasza karmiłam 3lat i 2 tyg i przez to teraz w ciąży mówiłam że nie za bardzo chce karmić piersią.
Oczywiście zdanie zmieniłam jak zobaczyłam jak ważna, jest pierś dla mojej Amelii.
Ale nie mam laktacji na tyle żeby karmić tylko piersią
Nie wystarczy jej niestety sama pierś, to mm jest przesrane, nie dość że po nim własnie mogą być alergie to jeszcze to prężenie się nie po piersi tylko po mm.
Do tego wstawanie i robienie mlekaw nocy.
Dziewczyny w Polsce to miałyście już albo będziecie miały usg bioderek dzieci?
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
U nas usg bioderek dopiero na około 12 tygidni bo przez pandemię zmieniliU mnie też, pewnie brzuch boli, bo zazwyczaj moja po tych odgłosach, prężeniach itp. Puszcza baki albo robi kupkę.
Dzis słyszałam u mojej sapkejak spala, ale już poczytałam i się uspokoiłam.(nie ma kataru)
Sapki sa u noworodka częste, przez to że karmie piersią i mm to muszę uważac na różne alergie.
A tak nie chciałam karmić piersią a, teraz bardzo bym chciała tylko piersią.
Moja Nadje Strasza karmiłam 3lat i 2 tyg i przez to teraz w ciąży mówiłam że nie za bardzo chce karmić piersią.
Oczywiście zdanie zmieniłam jak zobaczyłam jak ważna, jest pierś dla mojej Amelii.
Ale nie mam laktacji na tyle żeby karmić tylko piersią
Nie wystarczy jej niestety sama pierś, to mm jest przesrane, nie dość że po nim własnie mogą być alergie to jeszcze to prężenie się nie po piersi tylko po mm.
Do tego wstawanie i robienie mlekaw nocy.
Dziewczyny w Polsce to miałyście już albo będziecie miały usg bioderek dzieci?