Patii26
Fanka BB :)
Rzeczywiście, jak bliźniaczki SłodkieNic się nie pieścisz!! To normalne, że dziecko może lubić albo nie lubić przebierania, to zmiana temperatury i maluszek może tego nie lubić. A co do cyca, to niestety ale takie małe dzieci mogą wisieć i całą dobę... a teściowa swoje wychowała to niech teraz da Ci wychować swoje po swojemu.
Moze jak Twój mąż Ci znowu będzie paplał co tam mamusia wymyśli, to go zapytaj, czy dziecko ma z Tobą czy z mamusią
Absolutnie nie daj sobie wmówić, że coś ribisz źle. Każda z nas popełnia jakieś błędy i może przyjmować czyjeś rady, o ile rady są w ogóle chciane...
My mamy zalecone tylko wit D i nic innego nie bedę podawała. A Ty dajesz mu żelazo?
Kochana, odstawiaj i się nie męcz! Dałaś synowi tak dużo, że mało która mama byłaby gotowa się tak poświęcic! Bądź szczęśliwa karmiąc butlą. Przynajmniej w razie wu Twój chłop może w całości przejąć opiekę, a Ty na balety
No u nas tak jest w domu. W dzień około 20-21 stopni, w nocy około 18
Słuchajcie, muszę się z Wami podzielić zdjęciem moich dziewczyn - jedna to Dobrusia, a druga to Marcysia, siostry kopiuj-wklej
Zobacz załącznik 1248026
Ależ skąd! Nie odebrałam tego źle, bo wiem, że każda z nas robi dla swoich dzieci tak jak chce i jak najlepiej może, nie chce robić krzywdy Także Ty napisałaś jak u Ciebie to wyglądało i masz już za sobą wychowane dwie córeczki, teraz trzecia, więc masz już swoje przyzwyczajenia i wiesz co Ci się sprawdziło a co nie I dobrze, po to pytałam bo chciałam się poradzić Po to tu jesteśmy by sobie pomagać i się wspierać, na pewno nie by oceniaćJa Cię przepraszam, jeśli mój komentarz odebrałaś w jakikolwiek sposób napastliwie, absolutnie nie miałam tego na celu! Ja nie chcę używać smoka, bo wychowałam jedno dziecko z i drugie bez i nie widziałam różnicy, więc chcę teraz tak samo, a wiszenie na cycu mi w ogóle nie przeszkadza, nawet jeśli ktoś mówi, że dziecko sobie ze mnie smoczek zrobiło
U mnie też nic nie działa.. Spacery, krążenie biodrami, kilka razy stymulacja brodawek i jedynie po tym jak sobie te brodawki " szczypie" to zaczynają mi się pobolewania brzuszka jak na okres, takie lekkie skurcze, ale to kilka takich skurczów i jak przestaje stymulować to bóle przestają... No masakra..A mnie dzisiaj dopadł katar i szlak mnie trafia smarkam kicham na szczęście bez żadnej gorączki itp. I to jeszcze teraz na dwa dni przed szpitalem albo spontanicznym wyjazdem, gdzie będą robic test tylko tego mi brakowało oczywiście wszystkie domowe sposoby poszły w ruch ale mam wrażenie, że nic nie pomaga
Aaa, no to wtedy tak, przy masażu i kąpieli to powinna być większaTa temperatura jest tylko kiedy przebieramy albo masujemy czyli kordy cała jest nagusieńka. Normalnie mamy 20-22 stopnie
Ostatnia edycja: