M
Monini92
Gość
Było ciężko, ale bardzo położna mi pomogła. Trafiłam na ekstra babkę.Wow jaki dorodny bobasek super gratulacje ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było ciężko, ale bardzo położna mi pomogła. Trafiłam na ekstra babkę.Wow jaki dorodny bobasek super gratulacje ❤
Dziękuję ciężko było sama nie dowierzam, że dałam radę.Matko podziwiam!!!! 4600 i SN! Kobieto mąż to Cię powinien na rękach nosić!!! Gratulacje I regeneruj się kochana bo wysiłek jak diabli!!
Wielkie gratulacjeMy też mega zmęczone. Po 1h snu, wywoływanie od 9.30, w końcu o 16.45 Marcelinka postanowiła nas zaszczycić. Sam poród to 5 minut, ale reszta niestety długo trwała. Malutka 3200, 53cm.
To ile trwał poród?Dziękuję ciężko było sama nie dowierzam, że dałam radę.
Ale my babki silne jesteśmy
Gratulacje! Ale dzisiaj wysyp porodów.My też mega zmęczone. Po 1h snu, wywoływanie od 9.30, w końcu o 16.45 Marcelinka postanowiła nas zaszczycić. Sam poród to 5 minut, ale reszta niestety długo trwała. Malutka 3200, 53cm.
No właśnie, kto jeszcze w dwupaku? Bo już tyle urodziło, że nie pamiętam kto jeszcze nierozpakowanyTo nas tu ile zostalow dwupaku, bardzo mało a dopiero 11marzec
Ja mam tylko takie delikatne bóle podbrzusza jak na okres 2-3 razy dziennie i na tym koniec. Zero przepowiadających.Dziewczyny a taki stały nie słabnący ból podbrzusza miałyście? Bo trzyma mnie teraz od popołudnia i już nie wiem czy to macica czy drogi moczowe.
Ja, teraz jakiś ucisk na odbyt czujeto chyba od jelit,obym nie zaczęła rodzic wczesniejNo właśnie, kto jeszcze w dwupaku? Bo już tyle urodziło, że nie pamiętam kto jeszcze nierozpakowany
Ja, Nadia, Niedługo mama, agrafka, ktoś jeszcze?
Coś czuję, że Ty będziesz kolejna, bo za tydzień cesarka No chyba, że u mnie cud się stanie i coś zacznie się dziać, bo bardzo krótka szyjka i mała bardzo nisko, ale jakoś mam przeczucie, że coś się przedłuży. I denerwuje mnie to oczekiwanie, bo ja bym chciała już Ale wiem, że natura wie co robi
Wiesz co, ja nie mam takich parć na odbyt, jedynie bardzo delikatne bóle podbrzusza 2-3 razy w ciągu dnia i twardnienia też 2 razy na dzień. Jedynie przez to, że mała jest już bardzo nisko to mocno napiera na pęcherz, krocze, że aż kości trochę kości bolą i czasem właśnie na odbyt, ale to wtedy wiem, że to ona, a tak to nie mam. No ta końcówka już jest najgorsza. Musimy to wytrwać. Ty wiesz przynajmniej, że za tydzień masz rozwiązanie, a ja jeszcze mogę 2 tyg czekaćJa, teraz jakiś ucisk na odbyt czujeto chyba od jelit,obym nie zaczęła rodzic wczesniej
Bo moja Nadje córkę starsza urodziłam spontan w 37plus 6.
Teraz jestem dziś 38plus 0.
Jutro mam rano ktg u mojej ginekolog.
Masz takie parcia na odbyt? Czy tylko ból jak na, okres?
Pierwszy poród u mnie zaczął się po prostu rano o 5 od odejścia czopu i potem już w szpitalu zostałam, oksytocyna, potem wody poszły noi po 23ej urodziłam.
No ciekawe czy po śpię coś dziś, zastanawiam się czy brać nospe??? Na to parcie na odbyt bo trochę boli
Twardnien macicy nawet nie liczę już bo mam sporo, ale u mnie raczej nic nie znacza,
Przez to że mam mieć to cc w środę to nawet nie wiem jak stan szyjki mojej bo nikt dawno nie badalrobią tylko ktg i usg to to do cc.
Wzięłam nospe bo to chyba od jelit zaparcie, spróbuję zasnąć.