reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Kiedy idę nocą półżywa do toalety to myślę sobie: "Błagam, niech akcja nie zaczyna się nocą, najpierw muszę się wyspać". Ale kiedy już się rozkręca, to pewnie tak adrenalina uderza, że noc czy nie noc, człowiek nie myśli o spaniu. 😄
Myśli 🤣🤣
To Twoje życzenie się spełnilo😉tez tak kiedyś miałam z siusianiem do pojemnika w szpitalu 😂😂 do którego szpitala trafiłaś? Tego co chciałaś?
Tego co chciałam, a spałam godzinę dziś
O kurde, ale jaja.. No ale masz ten Twój wymarzony odpoczynek przed porodem 😅😁 Korzystaj i czytaj ile wlezie 😂

Hahaha, ja mam to samo 🤣 W nocy idąc też błagam by się nie zaczęło nocą, bo chcę się wyspać i noc jest od tego 😂 Ale czym bliżej terminu tym zacznie mi to być już coraz bardziej obojętne 😁
Odpoczynek godzinę.
Jestem na porodówce z podłączoną oksytocyną, mam dziś urodzić 🤷‍♀️

O wow super szybko😅o której pojechalas do szpitala? Gratuluję ❤
Dziękuję ❤️ Od rana miałam skurcze niereguralne co 20min co 15min ale nie były mocne cały czas czekałam na regularne w końcu z 20min zrobiły się nagle co 5min silne i trwające minute i pojechałam wtedy do szpitala coś po 16:00 i od razu na trak i zaraz urodziłam.

Hej dziewczyny, jestem już po wizycie, dziś 39+0 🙂 Mała już bardzo nisko, szyjka bardzo krótka, ale dalej zamknieta, zero rozwarcia. Waży już 3520g 🥰 Za tydzień wizyta, a jak nic się nie ruszy to za 2 tyg do szpitala.
Fajna, już ma wage😍
Ja dziś 38plus 0.
Jutro idę na ktg, ja się zmagam ze świadem i zgaga dalej😬już mnie to dobija że muszę brać lekki na to.
A Ty jeszcze bierzesz na zgagę czy Ci już minęło?
Ja mam wysoko brzuch cały czas😱ja podobno w drugiej ciąży może się wcale nie obniżyć.
Ja, w pon. Test na koronę i anastazjolog a w środę cc😱

Fajna, już ma wage😍
Ja dziś 38plus 0.
Jutro idę na ktg, ja się zmagam ze świadem i zgaga dalej😬już mnie to dobija że muszę brać lekki na to.
A Ty jeszcze bierzesz na zgagę czy Ci już minęło?
Ja mam wysoko brzuch cały czas😱ja podobno w drugiej ciąży może się wcale nie obniżyć.
Ja, w pon. Test na koronę i anastazjolog a w środę cc😱
Wiesz co, pewnie zgagę dalej bym miała gdybym nie brała tabletek, a teraz biorę sobie co dwa dni i do porodu nie zamierzam przestać ich brać by się nie męczyć potem z zgagą 😅
No fajnie, bo Ty juz za tydzień będziesz miała małą przy sobie 😍 A ja musze czekać jeszcze maksymalnie 2 tyg. Chcę urodzić do tygodnia. W sumie jest nadzieja, bo skoro szyjka jest bardzo krótka, a mała jest bardzo nisko, to w każdej chwili może się coś zacząć dziać. Tylko u mnie zero przepowiadających... Muszę coś zacząć działać, by rozkręcić akcje, ale nie wiem już co 😆😫

reklama
Wiesz co, pewnie zgagę dalej bym miała gdybym nie brała tabletek, a teraz biorę sobie co dwa dni i do porodu nie zamierzam przestać ich brać by się nie męczyć potem z zgagą 😅
No fajnie, bo Ty juz za tydzień będziesz miała małą przy sobie 😍 A ja musze czekać jeszcze maksymalnie 2 tyg. Chcę urodzić do tygodnia. W sumie jest nadzieja, bo skoro szyjka jest bardzo krótka, a mała jest bardzo nisko, to w każdej chwili może się coś zacząć dziać. Tylko u mnie zero przepowiadających... Muszę coś zacząć działać, by rozkręcić akcje, ale nie wiem już co 😆😫
Może po schodach 🤣ja w pierwszej ciąży mialam dość już i poszłam do galerii po schodach pochodziłam i urodziłam następnego dnia po prostu rano odszedł czop śluzowy.
A to było 15dni przed terminem.
Albo Sex spróbuj.

Do góry