reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Przedstawiłaś go jako osobę, na którą nigdy nie mogłaś liczyć, stąd moje pytanie☺️ ale skoro jesteście szczęśliwi to najważniejsze😊
Bo w kwestii ciąży tak właśnie było. Ze nie mogłam liczyć. Owszem zawiózł na badania, ale nigdy że mną nie poszedł. Nie chciał oglądać usg mówiac że on tam nic nie widzi. Ale jak urodziłam przyjeżdżał codziennie do szpitala i jak zaczarowany patrzył na małą. Nie wiem czemu jest taki. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wsparcie w tak wyjątkowym czasie jak ciąża. Albo mąż się cieszy, planuje zmiany. Jest to dla mnie przykre że u mnie tak nie było ani za pierwszym razem ani nie będzie za drugim. Ale cóż stało. Jak wszystko będzie dobrze to młoda będzie miała rodzeństwo i nie będzie jedynaczką. 😊

U nas ślub cywilny jest. W czerwcu minęło 6 lat.
Też mam ten dylemat choć nie mam ciężkiej pracy. I w pierwszej ciąży od razu poszłam na L4. Teraz czekam aż się trochę sytuacja wyklaruje i będę pewna że będzie ok. No i wezmę pieniążki za urlop😊 bo mi przepadną a przecież się przydadzą 😉
Ja planowany urlop mam dopiero od 15 sierpnia.. trochę jeszcze czasu zostało ale nie wiem czy do tego czasu wytrzymam w pracy 😢

Bo w kwestii ciąży tak właśnie było. Ze nie mogłam liczyć. Owszem zawiózł na badania, ale nigdy że mną nie poszedł. Nie chciał oglądać usg mówiac że on tam nic nie widzi. Ale jak urodziłam przyjeżdżał codziennie do szpitala i jak zaczarowany patrzył na małą. Nie wiem czemu jest taki. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wsparcie w tak wyjątkowym czasie jak ciąża. Albo mąż się cieszy, planuje zmiany. Jest to dla mnie przykre że u mnie tak nie było ani za pierwszym razem ani nie będzie za drugim. Ale cóż stało. Jak wszystko będzie dobrze to młoda będzie miała rodzeństwo i nie będzie jedynaczką. 😊

Bardzo dużo mężczyzn nie lubi pokazywać uczuć. Ja myślę, że skoro on jest zakochany w córci, to i w drugim dzieciaku będzie tak samo zakochany ☺️ moja chłopina też mówi, że nic nie widzi na usg, tylko czarna dziurę 🤣 ale jak usłyszał bicie serducha to się poryczał ☺️ te typy tak mają, zgrywają twardzieli ale jak przyjdzie co do czego, to miękną im serducha ☺️

Ja planowany urlop mam dopiero od 15 sierpnia.. trochę jeszcze czasu zostało ale nie wiem czy do tego czasu wytrzymam w pracy 😢
No u mnie podobnie, bo od 17.08 mogę dopiero wziąć urlop i na razie cicho siedzę. Ale wydaje mi się, że u Ciebie jednak jest inna sytuacja. Masz pracę fizyczną więc lepiej powiedzieć szefowej, aby była świadoma że musi Ci na razie zmienić zakres obowiązków.

Bardzo dużo mężczyzn nie lubi pokazywać uczuć. Ja myślę, że skoro on jest zakochany w córci, to i w drugim dzieciaku będzie tak samo zakochany ☺️ moja chłopina też mówi, że nic nie widzi na usg, tylko czarna dziurę 🤣 ale jak usłyszał bicie serducha to się poryczał ☺️ te typy tak mają, zgrywają twardzieli ale jak przyjdzie co do czego, to miękną im serducha ☺️
Właśnie chciałabym go zobaczyć jak słyszy bicie serduszka, ale nawet jak zaproponowałam mu żeby poszedł że mną na usg 3/4D gdzie miał w trójwymiarze wszystko to nie poszedł wtedy dziecko jest już duże wszystko widoczne. Dla niego zaczęło dziecko istnieć jak się urodzilo 😜

Zrobiłam betę , czy ten wynik może oznaczać wczesna ciąże? Beta zrobiona w dniu planowanej miesiączki

Załączniki

• 2C728328-1A3A-4C99-8B9F-B73D397F7845.jpeg
    2C728328-1A3A-4C99-8B9F-B73D397F7845.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry