Ja otrzymałam wydruk zarówno z pęcherzykiem jak i malutenki zarodkiem akcji serca jeszcze nie było.. Chyba zależy od lekarza.Dziewczynki lekarz daje wydruk z usg pęcherzyka? Czy dopiero jak pojawi się zarodek z akcją serca? To moja pierwsza „prawidłowo” rozwijająca się ciaza
reklama
Bo w kwestii ciąży tak właśnie było. Ze nie mogłam liczyć. Owszem zawiózł na badania, ale nigdy że mną nie poszedł. Nie chciał oglądać usg mówiac że on tam nic nie widzi. Ale jak urodziłam przyjeżdżał codziennie do szpitala i jak zaczarowany patrzył na małą. Nie wiem czemu jest taki. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wsparcie w tak wyjątkowym czasie jak ciąża. Albo mąż się cieszy, planuje zmiany. Jest to dla mnie przykre że u mnie tak nie było ani za pierwszym razem ani nie będzie za drugim. Ale cóż stało. Jak wszystko będzie dobrze to młoda będzie miała rodzeństwo i nie będzie jedynaczką.Przedstawiłaś go jako osobę, na którą nigdy nie mogłaś liczyć, stąd moje pytanie ale skoro jesteście szczęśliwi to najważniejsze
Ja planowany urlop mam dopiero od 15 sierpnia.. trochę jeszcze czasu zostało ale nie wiem czy do tego czasu wytrzymam w pracyU nas ślub cywilny jest. W czerwcu minęło 6 lat.
Też mam ten dylemat choć nie mam ciężkiej pracy. I w pierwszej ciąży od razu poszłam na L4. Teraz czekam aż się trochę sytuacja wyklaruje i będę pewna że będzie ok. No i wezmę pieniążki za urlop bo mi przepadną a przecież się przydadzą
Nawet nie próbuję tego zrozumieć, bo nie mam na to tyle siły psychicznej. Jest poinformowany. Ma świadomość że to wczesna ciąża. I tyle wystarczy na tym etapieTo dobrze [emoji3590]
Ale w takim razie nie rozumiem kompletnie o co mu chodzi
Justyśka89
Początkująca w BB
Bo w kwestii ciąży tak właśnie było. Ze nie mogłam liczyć. Owszem zawiózł na badania, ale nigdy że mną nie poszedł. Nie chciał oglądać usg mówiac że on tam nic nie widzi. Ale jak urodziłam przyjeżdżał codziennie do szpitala i jak zaczarowany patrzył na małą. Nie wiem czemu jest taki. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wsparcie w tak wyjątkowym czasie jak ciąża. Albo mąż się cieszy, planuje zmiany. Jest to dla mnie przykre że u mnie tak nie było ani za pierwszym razem ani nie będzie za drugim. Ale cóż stało. Jak wszystko będzie dobrze to młoda będzie miała rodzeństwo i nie będzie jedynaczką.
Bardzo dużo mężczyzn nie lubi pokazywać uczuć. Ja myślę, że skoro on jest zakochany w córci, to i w drugim dzieciaku będzie tak samo zakochany moja chłopina też mówi, że nic nie widzi na usg, tylko czarna dziurę ale jak usłyszał bicie serducha to się poryczał te typy tak mają, zgrywają twardzieli ale jak przyjdzie co do czego, to miękną im serducha
No u mnie podobnie, bo od 17.08 mogę dopiero wziąć urlop i na razie cicho siedzę. Ale wydaje mi się, że u Ciebie jednak jest inna sytuacja. Masz pracę fizyczną więc lepiej powiedzieć szefowej, aby była świadoma że musi Ci na razie zmienić zakres obowiązków.Ja planowany urlop mam dopiero od 15 sierpnia.. trochę jeszcze czasu zostało ale nie wiem czy do tego czasu wytrzymam w pracy
Właśnie chciałabym go zobaczyć jak słyszy bicie serduszka, ale nawet jak zaproponowałam mu żeby poszedł że mną na usg 3/4D gdzie miał w trójwymiarze wszystko to nie poszedł wtedy dziecko jest już duże wszystko widoczne. Dla niego zaczęło dziecko istnieć jak się urodziloBardzo dużo mężczyzn nie lubi pokazywać uczuć. Ja myślę, że skoro on jest zakochany w córci, to i w drugim dzieciaku będzie tak samo zakochany moja chłopina też mówi, że nic nie widzi na usg, tylko czarna dziurę ale jak usłyszał bicie serducha to się poryczał te typy tak mają, zgrywają twardzieli ale jak przyjdzie co do czego, to miękną im serducha
Asiorekk89
Fanka BB :)
reklama
Tak. Oznacza wczesna ciążę.Zrobiłam betę , czy ten wynik może oznaczać wczesna ciąże? Beta zrobiona w dniu planowanej miesiączki