reklama
Patii26
Fanka BB :)
Jejku, duże ryzyko Ci powiem... W takim stanie nie powinnaś już lataćWzięłam moje torby do porodu. Obym nie zaczęła rodzić w Polsce albo w samolocie. To jest prawie 15 godzin lotu.
Mary2094
Dobrze że zostałaś zdiagnozowana to połowa sukcesu ! Nie martw się na zapas. Ciążę już masz bardzo wysoką także o to się nie martw. Całuski!
Jedyny plus. Niech działają byle mała była zdrowa!
Patii26
Jejku, trzymam kciuki kochana za prawidłowe rozwiązanie, niech malutka wyjdzie cała i zdrowa... Wszystko będzie dobrzeDziewczyny jestem poddenerwowana, dostałam skierowanie do szpitala, postąpiło u małej wodonercze, mamy przyczynę ubywania wód płodowych, prawdopodobnie ciąża będzie rozwiazywana aby nerka podjęła pracę i nie obumarła. Trzymajcie kciuki aby podjęła ta pracę..
Patii26
To waga super jest, a który masz tc?Mała podbiła już do 3kg. Więc jest dobrze.
Niedługo mama
Kiepskie informacje tu dzisiaj, trzymajcie się dziewczyny.❤
Patii26
Witaj Ja mam termin na 18.03 także podobnie Hmm ja mam kombinezonik gruby z ciepłego futerka, kupiony w smyku, ale nie wiem czy te akurat jeszcze są bo były kupowane kilka Msc temu. Mam też od koleżanki taki kombinezonik zimowy. Ale też nie podam Ci namiarów, bo nie wiem gdzie to było kupowane.Dziękuję za odpowiedzi, zawsze to jakieś namiary
Mary2094
To waga super jest, a który masz tc?
Jutro będzie rowno 37+0 czyli donoszona ciąża.
Patii26
No to wazne, że donoszona i mała może wychodzić A jak lekarze mówią, żeby lepiej rozwiazać to na pewno mają rację, żeby uratować małą przed komplikacjamiJutro będzie rowno 37+0 czyli donoszona ciąża.
reklama