reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja, karmiłam moja 1 córkę 3lata i 2 tyg. 🙈🙈🙈🙈🙈Pobiłam chyba rekord.
Dlatego teraz chce 6 miesiący tylko.
No to powodzenia życze, moja kuzynka skończyła na 5,5 roku, ale ona mieszka w Turcji i tam wszyscy bardzo propagują kp i dla nikogo nie jest dziwne długie karmienie, chociaż ona od 3go roku życia odstawiala córkę z 10 razy, za każdym razem było tak źle, że się poddawała 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Heh nie mam pojęcia🙂a tak na serio to mam rozmiar 44 to może i dziecko ma z czego pobierać wszystko i dlatego chudnę
Ja mam więcej niż 44 ale jakoś w ciąży nie chce mi waga spadać 🤣🤣
Od kilku dni mam taki dziwny ból krocza jak za dłużej pochodzę wiecie jak go załagodzić?
Nie chodzić 😉😉
A serio, też mam, mi nic nie pomaga, odpoczynek, a potem na nowo to samo.

Za To dzisiaj na zakupach w Lidlu myślałam, że oszaleję, mam wzdęcie i zaparcie jednocześnie i taką kolkę po lewej stronie, że wyć mi się z bólu chce.

reklama
No to powodzenia życze, moja kuzynka skończyła na 5,5 roku, ale ona mieszka w Turcji i tam wszyscy bardzo propagują kp i dla nikogo nie jest dziwne długie karmienie, chociaż ona od 3go roku życia odstawiala córkę z 10 razy, za każdym razem było tak źle, że się poddawała 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Nie chodzić 😉😉

Za To dzisiaj na zakupach w Lidlu myślałam, że oszaleję, mam wzdęcie i zaparcie jednocześnie i taką kolkę po lewej stronie, że wyć mi się z bólu chce.
Chyba pod koniec to jest już normalne tak mi wszyscy dookoła mówią 🙂 jeszcze trochę i będzie po bólu🙂a ja w takim razie będę więcej leżeć

Od kilku dni mam taki dziwny ból krocza jak za dłużej pochodzę wiecie jak go załagodzić?

Też to miałam i ginekolog stwierdził że jeżeli dziecko jest w pozycji juz główkowej to napiera na krocze główką i to jest przyczyną. Więcej wtedy leżeć i odpoczywać by odciążyć szyjkę macicy też.

Nie chodzić 😉😉

Ja tak sobie zrobiłam wczoraj kuku właśnie po bigosie bo mi się chciało. Tak mnie brzuch rozbolał i takie wzdęcia dostałam że masakra. I tak trzymało do nocy

Ja też miewam takie sny, a to, że wody mi odeszły, a to, że brzucha już nie mam😳 potem budzę się zestresowana.
Nie cierpiałam jakichkolwiek odwiedzin w domu po urodzeniu Córy.
No poza Mamą i Siostrą.
Teściowa już się zapowiedziała, że częściej będzie przychodzić😳🙄😁
Co do covid to mój Love ma do czynienia na codzień z taką ilością klientów, że nie ma opcji aby się jakoś dodatkowo chronić.
Widujemy rodziców, rodzeństwo,dziadków, ogólnie rodzinę. Chcemy żyć normalnie, na ile się da oczywiście

Też to miałam i ginekolog stwierdził że jeżeli dziecko jest w pozycji juz główkowej to napiera na krocze główką i to jest przyczyną. Więcej wtedy leżeć i odpoczywać by odciążyć szyjkę macicy też.
Też tak miałam mi pomagalo podłożenie poduszki pod biodra i nogi do góry i tak ze 20 min.
Ja mam już tak że mały główka w dół a niestety nóżki lubi wkładać w moje żebra wtedy robię kilka razy koci grzbiet albo opieram się o kanapę i tak brzuszek mi zwisa w dół wtedy przestaje 😂

reklama
Do góry