Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Miałam skurcze co 2 minuty dlatego byłam na porodówce, lekarze pogadywali że zrobią CC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety muszę całość, u mnie w genach to chyba jakieś hiszpanki są albo coA to golenie nóg to u mnie pikuś, bo ja tylko łydki, chwała Bogu nie muszę całych nóg Ale miejsca intymne to już wyzwanie, na ślepo
Do lusterka chyba bym potrzebowała trzeciej rękiLusterko pomaga widoki są dosyć...no...tego...ale jest zdecydowanie wygodniej
Oj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!Kochane moje chyba rozwiążemy się w tym miesiącu bo znowu mam skurcze. Teraz są co 12 minut. Czekamy jeszcze, jak skurcze będą co 4 minuty to jedziemy do szpitala
Jest to 31+4 dniOj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!
Na pocieszenie powiem, że na wrzesniówkach 2017 jedna z nas urodziła w 26 tygodniu i mała jest zdrowa i wszystko jest ok! A my już wszystkie jesteśmy na tyle wysoko, że maluchy mają ogromne szanse. Który tydzień u Ciebie?
Tylko trzymać kciuki aby jednak mała została w brzuchu. A 32 tydzień to już duże szanse dla maleństwaJest to 31+4 dni
To podobnie jak u mnie, ja dzisiaj 32 tygodnie. Bardzo mocno trzymam kciuki!!Jest to 31+4 dni
Tutaj to już chyba pomogą jedynie tabletki dopochwowe na grzybice. Jedynie co dostawałam od lekarza na receptę do smarowania na zewnątrz to pimafucort ale tak zawsze z czymś dopochwowym.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Ja niestety nie, zwykle o jakiejs infekcji dowiaduje się dopiero u ginekologa ale nigdy nie polecał mi kremu tylko antybiotyk.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Może jakaś infekcja się wdała... Tantum rosa sobie kup i podmywaj się powinno pomóc.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
A to tez słyszałam, że dobre ale nigdy nie miałam ale polecam tez spanie bez bielizny.Może jakaś infekcja się wdała... Tantum rosa sobie kup i podmywaj się powinno pomóc.