reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A to golenie nóg to u mnie pikuś, bo ja tylko łydki, chwała Bogu nie muszę całych nóg 😅 Ale miejsca intymne to już wyzwanie, na ślepo 😂
Ja niestety muszę całość, u mnie w genach to chyba jakieś hiszpanki są albo co 🤣🤣
Lusterko pomaga 😁 widoki są dosyć...no...tego...ale jest zdecydowanie wygodniej 😅
Do lusterka chyba bym potrzebowała trzeciej ręki 🤣🤣
Kochane moje chyba rozwiążemy się w tym miesiącu bo znowu mam skurcze. Teraz są co 12 minut. Czekamy jeszcze, jak skurcze będą co 4 minuty to jedziemy do szpitala
Oj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!
Na pocieszenie powiem, że na wrzesniówkach 2017 jedna z nas urodziła w 26 tygodniu i mała jest zdrowa i wszystko jest ok! A my już wszystkie jesteśmy na tyle wysoko, że maluchy mają ogromne szanse. Który tydzień u Ciebie?

Wczoraj dostałam kolejną partię ciuszków od przyjaciółki, 4 godziny segregowałam rozmiary bo ona większość metek wycinała (jej córce przeszkadzały), ale jakoś mi się udało. No i mam 2 pudła plus 2 wory rzeczy do ogarnięcia, nie wiem jak to zrobię 🤣🤣 zwłaszcza, że nawet jak już wypiorę,to nie mam gdzie schować 🤣🤣

Oj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!
Na pocieszenie powiem, że na wrzesniówkach 2017 jedna z nas urodziła w 26 tygodniu i mała jest zdrowa i wszystko jest ok! A my już wszystkie jesteśmy na tyle wysoko, że maluchy mają ogromne szanse. Który tydzień u Ciebie?
Jest to 31+4 dni

Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Tutaj to już chyba pomogą jedynie tabletki dopochwowe na grzybice. Jedynie co dostawałam od lekarza na receptę do smarowania na zewnątrz to pimafucort ale tak zawsze z czymś dopochwowym.

reklama
Do góry