Clotrimazol bez recepty, kilka złotych kosztuje w aptece, stosowałam dwa razy rano i wieczorem, kilka dni zazwyczaj jak musiałam czekać na wizytę a wiadomo ciężko z tym wytrzymać. Ginekolog nie miał nic przeciwko.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
reklama
Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Laski jestem na oddziale, nie urodziłam. Wszystko się zatrzymało tak jak ostatnio w 27 tygodniu. Powiedzieli mi, że już do końca ciąży będę musiała leżeć, ale wszystko dla mojej niuni
Silne dziewczynyLaski jestem na oddziale, nie urodziłam. Wszystko się zatrzymało tak jak ostatnio w 27 tygodniu. Powiedzieli mi, że już do końca ciąży będę musiała leżeć, ale wszystko dla mojej niuni
Mary2094
Dobrze że się zatrzymało! niestety leżenie nie jest przyjemne ale dla naszych pociech wszystko ! :-)Laski jestem na oddziale, nie urodziłam. Wszystko się zatrzymało tak jak ostatnio w 27 tygodniu. Powiedzieli mi, że już do końca ciąży będę musiała leżeć, ale wszystko dla mojej niuni
No to leżymy razem! leżę albo płasko, albo tak jak w tej chwili-pupa na poduszkach a nogi o ścianę oparte, żeby mieć pewność, że odciążam szyjkę a też w tej pozycji rzadziej łapią mnie twardnienia.Laski jestem na oddziale, nie urodziłam. Wszystko się zatrzymało tak jak ostatnio w 27 tygodniu. Powiedzieli mi, że już do końca ciąży będę musiała leżeć, ale wszystko dla mojej niuni
Mama_Mii2021
Jejku jak ja wytrzymam cały czas leżąc... mąż ma mi telewizor wstawić do sypialni, pracą się zajmę przez pół dnia hahaha przynajmniej nadrobię zaległości
Mama_Mii2021
No i świetnie. Przynajmniej sama nie będęNo to leżymy razem! leżę albo płasko, albo tak jak w tej chwili-pupa na poduszkach a nogi o ścianę oparte, żeby mieć pewność, że odciążam szyjkę a też w tej pozycji rzadziej łapią mnie twardnienia.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Może spróbuj tabletek dopochwowych z kwasem mlekowym, żeby uregulować ph, podmywać się tantum rosa, a jak już czujesz, że to grzybek (kwaśnawy zapach, serkowate upławy) to clotrimazol w maści na razie i w poniedziałek dzwoń do gina po jakąś receptę na globulki ❤❤Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Nieważne, ważne, żeby mała jeszcze posiedziała w brzuszku dla swojego bezpieczeństwa i Twojego spokoju!!Laski jestem na oddziale, nie urodziłam. Wszystko się zatrzymało tak jak ostatnio w 27 tygodniu. Powiedzieli mi, że już do końca ciąży będę musiała leżeć, ale wszystko dla mojej niuni
Spróbuj Milti-Gyn Flora Plus - takie aplikatory. Moja ginekolog mi to zalecałaMam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
reklama
Leżcie Dziewczyny i odpoczywajcie
Golenie to jedno, mnie bardziej frapuje to, że stopy mam "nie zrobione", minimum z minimum. Wkurza mnie to.
W nocy mam takie zgagi, że spałam dzisiaj na półsiedząco i ten ból w okolicach bioder, jakbym śruby miała wkręcane
Golenie to jedno, mnie bardziej frapuje to, że stopy mam "nie zrobione", minimum z minimum. Wkurza mnie to.
W nocy mam takie zgagi, że spałam dzisiaj na półsiedząco i ten ból w okolicach bioder, jakbym śruby miała wkręcane