marudka
Fanka BB :)
Z om 6t3dKtóry to tydzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z om 6t3dKtóry to tydzien?
Lekarze så pewni nie chcą poczekać tygodnia? Może miałaś spóźniona owu?Z om 6t3d
Lekarze så pewni nie chcą poczekać tygodnia? Może miałaś spóźniona owu?
Byłam tylko na prywatnym usg i powiedział ze przy takiej wielkości już na pewno byłoby coś widać (28x14mm)Lekarze så pewni nie chcą poczekać tygodnia? Może miałaś spóźniona owu?
Nie jeden tak mówił I się mylił nie poddawaj się.Byłam tylko na prywatnym usg i powiedział ze przy takiej wielkości już na pewno byłoby coś widać (28x14mm)
Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna
Przykro mi bardzo. Który to tydzień? Jest pecherzyk żółtkowy? Co lekarz mówi?Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna
Tak ta maz jest bardzo dobra ale u naszej córki było więcej krwi niż mazi na głowie. Ja się bałam co to będzie jak to przyschnie na włosach A wiadomo taka mała główka to delikatna jeszcze żeby mocno wcierac szampon.Ale to ma jakieś właściwości czy coś?
Ja bym jeszcze poczekała, nie ma się z czym spieszyć.. czasem lekarze są nadgorliwi, a ten tydzień nic nie zmieni i nie zaszkodzi, a jest szansa, że dzidziuś się pojawi w obrazie usg.. trzymam kciuki i nie trać nadziei..Byłam tylko na prywatnym usg i powiedział ze przy takiej wielkości już na pewno byłoby coś widać (28x14mm)
Nie ma szans ze pojawi sie zarodek ? :-(Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna