tak dostalam i mam juz dostep na na grupe zamknietaLidia dostalas link od moderatora?
reklama
widze ze Ty tez tam juz jestestak dostalam i mam juz dostep na na grupe zamknieta
trele-morele
Moderatorka
Dziewczyny gdyby doszedł ktoś nowy kto chciałby dostać się do grupy zamkniętej to piszcie na priv
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny w koncu sie zalogowalam. Czytalam wasze posty od jakiegos czasu az w koncu zdecydowalam sie do Was dolaczyc. Mam termin na 15 marca dzisiaj jest moj 12t1d czuje sie bardzo dobrze od poczatku ciąży nie mialam w sumie żadnych dolegliwości prócz ciaglego spania pobilam rekord i spalam 30g z przerwami na amciu i siusiu na cale szczescie przeszlo. 14 wrzesnia mam badania prenatalne i pytanie do was na czym te badanie polega ? Bo z tego co czytam z naszego forum jest do dlugie badanie i pytanie czy badanie jest dopochwowo czy juz nie ?
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Mam jeszcze jedno pytanko w ktorym tygodniu mialyscie badania prenatalne? Jestem w 12 tygodniu a 14 wrzesnia mam dopiero badanie ? Nie za pozno?
A
auslanderka
Gość
Hej dołączam i ja.Mam jeszcze jedno pytanko w ktorym tygodniu mialyscie badania prenatalne? Jestem w 12 tygodniu a 14 wrzesnia mam dopiero badanie ? Nie za pozno?
Nie znam się bo to moja 1 ciąża. Ja mam prenatalne 12 września będzie to 12+0 czyli sam początek 13 tygodnia. Wydaje mi się, że 1 prenatalne robi się między 11 a 14 tygodniem.... lepiej niech się wypowiedzą doświadczone mamy.
@trele-morele wysłałam rano priva z prośbą o dołączenie mnie do zamkniętego wątku[emoji2]
Vinszka
Fanka BB :)
Mam jeszcze jedno pytanko w ktorym tygodniu mialyscie badania prenatalne? Jestem w 12 tygodniu a 14 wrzesnia mam dopiero badanie ? Nie za pozno?
Ja miałam dokładnie w 12t1d
Było robione głównie dopochwowo (znacznie lepiej było widać), pod koniec przez brzuszek, bo dzidzia się za bardzo denerwowała
Witajcie nowe mamusie!
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Z tego co wyczytalam na wujku google to faktycznie miedzy 11 a 14 tyg. nie potrzebna panika ale chcialabym juz zobaczyc malenstwo i stad ta nie cierpliwosc
Auslanderka daj znac jak przebiegalo badanie i czy dlugo bo niektore mamusie to ponad godzinke. To rowniez moja pierwsza ciaza . troche szybko ale i tak ciesze sie nie do opisania
Auslanderka daj znac jak przebiegalo badanie i czy dlugo bo niektore mamusie to ponad godzinke. To rowniez moja pierwsza ciaza . troche szybko ale i tak ciesze sie nie do opisania
A
auslanderka
Gość
Ja też już nie mogę się doczekać podglądania. Tym bardziej, że ostatnia wizyta była 10 sierpnia....Z tego co wyczytalam na wujku google to faktycznie miedzy 11 a 14 tyg. [emoji14] nie potrzebna panika ale chcialabym juz zobaczyc malenstwo i stad ta nie cierpliwosc
Na pewno zdam relację. Ale myślę, że do tego czasu wpuszczą nas na wątek zamknięty a tam pewnie już większość będzie po tym badaniu więc będzie co czytać[emoji1]
reklama
NomiMalone
Fanka BB :)
Jak policzyłam 14 wrześnie skończysz dokładnie 14 tydzień . Nie jestem lekarzem więc nie wiem czy 2 dni coś znaczą , ale ogólnie mówi się , że do końca 13-go tygodnia , chociaż jeśli np wg USG dzidzia jest młodsza niż wynikałoby to z miesiączki to akurat 14 września data idealnaCzesc dziewczyny w koncu sie zalogowalam. Czytalam wasze posty od jakiegos czasu az w koncu zdecydowalam sie do Was dolaczyc. Mam termin na 15 marca dzisiaj jest moj 12t1d czuje sie bardzo dobrze od poczatku ciąży nie mialam w sumie żadnych dolegliwości prócz ciaglego spania pobilam rekord i spalam 30g z przerwami na amciu i siusiu na cale szczescie przeszlo. 14 wrzesnia mam badania prenatalne i pytanie do was na czym te badanie polega ? Bo z tego co czytam z naszego forum jest do dlugie badanie i pytanie czy badanie jest dopochwowo czy juz nie ?
Witam dziewczynki . Zapraszamy do zamkniętej grupy , tylko napiszcie na priv do trele-morele