reklama
D
Deleted member 176021
Gość
Tez pisze i nic. Ania byla wczoraj w poludnie ostatni raz. Moze ma jakies problemy. Kto wpadl na pomysl z fb jeszcze? Michalina przeciez wczesniej zalozyla i byl nie wypał.
D
Deleted member 176021
Gość
No tez na to czekam juz dwa dniTez dostałam linka i mam czekać aż będzie aktywny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SOMEONE
Fanka BB :)
Lizka byla przed chwila na zamknietym forum podala link do fb i kazala pisac do siebie wiadomosc bo nie ma czasu zagladac na fora i szukac co kto od niej chce .
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 176021
Gość
No wlasnie juz to widzialam.Lizka byla przed chwila na zamknietym forum podala link do fb i kazala pisac do siebie wiadomosc bo nie ma czasu zagladac na fora i szukac co kto od niej chce .
a podasz nam ten link na fb ?Lizka byla przed chwila na zamknietym forum podala link do fb i kazala pisac do siebie wiadomosc bo nie ma czasu zagladac na fora i szukac co kto od niej chce .
]
trele-morele
Moderatorka
Tez pisze i nic. Ania byla wczoraj w poludnie ostatni raz. Moze ma jakies problemy. Kto wpadl na pomysl z fb jeszcze? Michalina przeciez wczesniej zalozyla i byl nie wypał.
Bo Michalina, nie poinformowała o grupie w głównym temacie, a Ela tak i dziewczyny od razu chciały się zapisywać.
trele-morele
Moderatorka
a podasz nam ten link na fb ?
]
to jest link do jej fb żeby zaprosić ją do znajomych ona wtedy dodaje
D
Deleted member 176021
Gość
Lidia dostalas link od moderatora?a podasz nam ten link na fb ?
]
reklama
D
Deleted member 176021
Gość
A ja wolę tu jak ba zbuku. Tu jest typowo ciążowy klimat