reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny chciała bym do was dołączyć termin 30/31 wiec juz zamykam marzec [emoji2].
1500974316-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj.
Kurcze ja początek marca a tu już z końca termin. Dopiero co zaczelysmy pisać A tu już kwietniowe mamusie lada dzień będą.

Dziewczęta ani się obejrzymy a zaczniemy porody opisywać :-) :)

reklama
Przepraszam Ja zapomniałam, że Ty w szputalu jesteś. Czy już wyszłaś?? Kochana a masz pewność kiedy była owulacja?? Bo wiesz wystarczy parę dni różnicy i już ciąża młodsza

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Zobacz kochana jaka wartość beta osiaga w 13 tyg a to juz 9 i tak malo

Ja mialam dwa tygodnie mlodsza bo owu mialam później w dniu okresu :D
Cykle nieregularne przed ciaza

Biorę kwas foliowy i w witaminach też jest kwas foliowy. Pytałam gina czy nie za dużo tego kwasu będzie to powiedział że kwasu foliowego nie da się przedawkowac. Organizm wchłania tyle ile potrzebuję A reszta jest wydalana z moczem. I mi akurat kazał odstawić witaminy. Powiedział że jeśli wyniki dobre to niepotrzebna dodatkowa dawka sztucznych witamin. Więc póki co tylko kwas foliowy biorę.

Dzisiaj robiłam też badania. 115zł poszło :errr:
Dobrze ze to napisalas to mnie troche uspokoilas bo juz sie balam ze moze cos niedopatrzylam i nie powinnam.brac tego kwasu juz. Ale jak tak to spoko to juz sie nie martie. [emoji3]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

u[/QUOTE]
Cześć dziewczyny, ja tez chciałabym dołączyć do Waszego grona.mam na imię Justyna i jestem w 6 tygodniu, narazie widziałam sam pęcherzyk, za tydzień mam wizytę i mam nadzieje ze będzie i serduszko. Mam juz dwa brzdące 4 i 2,5 roku Z objawów to właściwie tylko jedno: mogłabym spac i spac i spac...
Czy któraś z Was tez jeszcze czeka na usg z potwierdzeniem serduszka czy juz raczej wszystkie jestescie spokojniejsze? (Nie przeczytałam wszystkich stron, za dużo ich )

Ja czekam jeszcze. Mam 4 sierpnia wizytę.

Cześć dziewczyny, ja tez chciałabym dołączyć do Waszego grona.mam na imię Justyna i jestem w 6 tygodniu, narazie widziałam sam pęcherzyk, za tydzień mam wizytę i mam nadzieje ze będzie i serduszko. Mam juz dwa brzdące 4 i 2,5 roku Z objawów to właściwie tylko jedno: mogłabym spac i spac i spac...
Czy któraś z Was tez jeszcze czeka na usg z potwierdzeniem serduszka czy juz raczej wszystkie jestescie spokojniejsze? (Nie przeczytałam wszystkich stron, za dużo ich )
Ja czekam na pierwsza wizyte. Mam ok 1'sierpnia w tym tygodniu bede sie umawiac. [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidzius na USG wczoraj mial 8t5d wiec tylko jeden dzien roznicy z OM. Serduszko pieknie biło tak jak powinno[emoji53] Czekam na lekarza może mnie uspokoi. Niby na tym etapie liczy sie juz tylko USG no ale wolałabym żeby beta byla normalna i nie musiała sie zamartwiac[emoji45]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kolejną nową marcówkę @Just.3 ;)
Ja też z początku marca, a ty końcówka.
Mam nadzieję, że lada dzień będziemy miały zamkniętą grupę marcówek to dołączysz do Naszego grona. Cenimy tutaj sobie prywatność, dlatego też taka grupa będzie założona. Mam nadzieję, że nie odmówisz i dołączysz.

reklama
Ale Zobacz kochana jaka wartość beta osiaga w 13 tyg a to juz 9 i tak malo

Ja mialam dwa tygodnie mlodsza bo owu mialam później w dniu okresu :D
Cykle nieregularne przed ciaza
Tak Ja wiem. Tylko z tymi betami to taka rozbieżność jest, że na Moje na podstawie jednej bety nie można stwierdzić czy z ciąża się rozwija lepiej jeszcze ze dwa razy sprawdzić przyrost i to najlepiej co 48 godz. Bo inaczej to można się tylko nie potrzebnie denerwować.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry