reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Farmaceuta nie jest lekarzem, nie jemu oceniać jak leczyć szczególnie, że osoba kupująca jest pełnoletnia. Cóż, apap można kupić w sklepie.

reklama
A mi się chce spać i to okropnie.
Brzuch mnie pobolewa ...
Mam już stresa przed jutrzejsza wizytą ...

No niby mogę, ale apap to dla mnie placebo :D już jest lepiej a skoro lekarka nie przepisała mi nic na gorączkę to chyba nie zagraża aż tak bardzo, zwłaszcza że najgorsze i tak już mam za sobą.
Dziwne, ja jak pojechałam na dyżur na początku to lekarka z leków dała mi tylko paracetamol ;p co lekarz to inna teoria, a wysoko gorączkujesz? ja też niby też nie reagowałam w ogóle na leki z paracetamolem przed ciążą ale wtedy mi pomógł.

Dziwne, ja jak pojechałam na dyżur na początku to lekarka z leków dała mi tylko paracetamol ;p co lekarz to inna teoria, a wysoko gorączkujesz? ja też niby też nie reagowałam w ogóle na leki z paracetamolem przed ciążą ale wtedy mi pomógł.

Niewysoko, max 38,2, no ale od piątku, przez całą sobotę i niedzielę się to utrzymywało. Dzisiaj już lepiej. W ogóle nie jestem fanką leków i biorę je w ostateczności, ale w tej sytuacji nie wiadomo co lepsze.

Już po wizycie.
Nadal są 3 pęcherzyki ale tylko w jednym jest zarodek z bijącym serduszkiem. 2 puste.
Więc bliźniaków nie będzie.
Trochę się cieszę (jakby to nie brzmiało) bo nie wiem jak bym dała radę z taką ilością dzieci....

Już po wizycie.
Nadal są 3 pęcherzyki ale tylko w jednym jest zarodek z bijącym serduszkiem. 2 puste.
Trochę się cieszę (jakby to nie brzmiało) bo nie wiem jak bym dała radę z taką ilością dzieci....
To już trzy pęcherzyki były? raju, to żeście mieli. Ważne, że wszystko w porządku.

Niewysoko, max 38,2, no ale od piątku, przez całą sobotę i niedzielę się to utrzymywało. Dzisiaj już lepiej. W ogóle nie jestem fanką leków i biorę je w ostateczności, ale w tej sytuacji nie wiadomo co lepsze.

no to ja miałam 39, ale wyobraź sobie moje zdziwienie jak dostałam gorączki, a nie miałam jej od chyba 7 lat, chorowałam ale nigdy nie gorączkowałam xd

reklama
Już po wizycie.
O kurcze :) to mogly jeszcze trojaczki byc ;) super ze dzidzi serduszko puka :D
To już trzy pęcherzyki były? raju, to żeście mieli. Ważne, że wszystko w porządku.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry