reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Nie chciałbyś :). Dzisiaj miałam takie skurcze jelit, że wytrzymać nie mogłam, a wymiotowałam co tylko poczułam jakikolwiek zapach. Mam nadzieję, że to jednorazowe było. Teraz mam smak na ciastka z marmaladą. Ech

Trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha i to jest ciąża, wymioty a zaraz potem wycinanie ciastek:)

reklama
Brak mi słów. A nie dqj Boże zdarzy ci sie plamic z soboty na niedziele, to co wtedy? Przeciez musisz jechać na IP, to meza pijanego z imprezy wezmiesz jako pasazera?
Ale też nie przesadzajmy. Są jeszcze taksówki. Ostatnie imprezy męża bo pózniej nie będzie jak. Przyjdzie taki czas że nie będzie mógł sobie pozwolić wypić. Przecież @Doti306 nikt nie zmusza do jeżdżenia, ja gdybym miała dość to porozmawiałabym szczerze z M i napewno by zrozumiał. Jeżeli źle się czujemy musimy uświadomić Ich że ciąża nie jest dla nas łatwa. Ale jeśli czujemy się dobrze nie ma co wariować. Trzeba uważać , odpoczywać ale też pamiętać że nie jesteśmy umierające :) :) to ma być dla nas piękny czas a nie czas użalania się nad sobą :)

Trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace mamusie :) dajcie znac jak bedziecie juz po :)
Ja dzis rano byłam na badaniach, ale zrobiłam tylko te podstawowe a w czwartek dopytam czy robic reszte :)
Od rana mam takie mdłości ze masakra jakaś, a jeszcze kilka dni temu zero objawów :) dzis u mnie równy 8 tydzień. Tak wiec @Lido wszystko przed Tobą :)
@Doti306 jesli taki uklad ci nie odpowiada to powiedz mężowi i znajomym :) ja gdy sie zle czuje to zostaje w domu i odpoczywam, a gdy samopoczucie pozwala to tez zdarza mi sie wyjsc na imprezę ze znajomymi. Najważniejsze jestesmy my i to jak sie cZujemy :)

Hej,
Bylam dzis na usg..... generalnie siedze i rycze......
są 2 pęcherzyki!!! nie widac jeszcze serduszek. w jednym jest ładne ciałko żółte, w drugim coś jest ale nie wiadomo czy to ciałko czy co.... za tydzień powtórka....
ale generalnie siedzę i ryczę.....
bo łącznie 4 dzieci to juz nie ogarnę....

Hej,
są 2 pęcherzyki!!! nie widac jeszcze serduszek. w jednym jest ładne ciałko żółte, w drugim coś jest ale nie wiadomo czy to ciałko czy co.... za tydzień powtórka....
Oooo gratuluję :) Nie martw się, dasz radę.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Oj to gratuluję:)tez bym ryczala:D

Hej,
A który masz dokładnie tydzień?
Jeśli się potwierdzi ciąża bliźniacza to faktycznie początki będą mega ciężkie ale miną pierwsze dwa lata i będzie super! Mam wśród znajomych takie sytuacje. Głowa do góry nie stresuj się :)

reklama
Hej,
Kochana spokojnie!! Nie załamuj się. Dasz sobie radę. Zobaczysz, że wszystko się ułoży, a potem to będziesz się śmiała z tego jak zareagowałaś. Głowa do góry!!! Los Ciebie pięknie obdarzył i to znaczy, że podołasz temu!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry