reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Za wszystkie wizytujące trzymam bardzo mocno kciuki.
Widzę że na tą chwilę chyba to ja tutaj ostatnia z wizytami będę.
Zazdroszczę Wam tych mdłości itd.
Ja objawów nie mam praktycznie żadnych co powoduje że zaczynam schizować.
Ostatnim razem to mnie chociaż piersi bolały, a teraz nic :/

A który to tc? Ja też się martwilam,że nie mam mdłości i za dobrze się czuje i już żałuję ze sie tym czasem nie cieszyłam, dzisiaj wstać z łóżka nie mogę a na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze:/ mnie mdłości dopadly w ostatnim dniu 7 tc

A który to tc? Ja też się martwilam,że nie mam mdłości i za dobrze się czuje i już żałuję ze sie tym czasem nie cieszyłam, dzisiaj wstać z łóżka nie mogę a na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze:/ mnie mdłości dopadly w ostatnim dniu 7 tc
Ja dopiero wczoraj test robiłam :) haha
Wiem... niecierpliwa jestem...ale to moja 3 ciąża i nigdy jakiś mocno zauważalnych objawów nie miałam. I zawsze żyję w takiej niepewności od wizyty do wizyty :)
Może gdybym kibelek przytuliła kilka razy to bym była spokojniejsza :)

Ja dopiero wczoraj test robiłam :) haha
Wiem... niecierpliwa jestem...ale to moja 3 ciąża i nigdy jakiś mocno zauważalnych objawów nie miałam. I zawsze żyję w takiej niepewności od wizyty do wizyty :)
Może gdybym kibelek przytuliła kilka razy to bym była spokojniejsza :)
Uwierz mi ze póki możesz ciesz się błogim stanem:)

Nie chciałbyś :). Dzisiaj miałam takie skurcze jelit, że wytrzymać nie mogłam, a wymiotowałam co tylko poczułam jakikolwiek zapach. Mam nadzieję, że to jednorazowe było. Teraz mam smak na ciastka z marmaladą. Ech

Trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry