reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

@michalina_ch Gratulacje! na pewno sobie poradzicie ;* kurde aż zaczełam się zastanawiać jakby to było gdybym ja miała bliźniaki, tym bardziej, że u mnie co pokolenie są ;D
ale u mnie był jeden pęcherzyk ;<

reklama
Dostał ataku śmiechu .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

Gratuluję, najważniejsze że ciąża jest tam gdzie ma być...teraz czekaj na serduszka...każda z nas pewnie byłaby w szoku po takiej informacji...a to że się martwisz potwierdza, że jesteś odpowiedzialną mamą i nawet z 4 dzieci dasz sobie doskonale radę :)

U mnie w sumie też jakieś dwa pęcherzyki ale gin powiedział ze tym drugim nie ma się co martwić. Ja zobaczę co w pon.będzie i co usg pokaże :)
2017-07-17 13.51.54.png

Załączniki

• 2017-07-17 13.51.54.png
    2017-07-17 13.51.54.png
    161,5 KB · Wyświetleń: 357
Chyba masz rację .Hormony wariuja i z tad może durnowate myśli i cudowanie. ZGODZĘ się z koleżanką nie ma co się uzalac. .. dzięki wielkie za "kubeł zimnej wody " tego mi trza było :)
Tylko jak czujesz się zmęczona to porozmawiaj ze swoim M - zrozumie napewno :) w dzisiejszych czasach nie ciężko o transport. Ja też narazie jestem kierowcą- i bardziej denerwuje mnie to że inni balują a ja patrzę :) - a na trzeźwo nie lubię towarzystwa osób pod wpływem

Tylko jak czujesz się zmęczona to porozmawiaj ze swoim M - zrozumie napewno :) w dzisiejszych czasach nie ciężko o transport. Ja też narazie jestem kierowcą- i bardziej denerwuje mnie to że inni balują a ja patrzę :) - a na trzeźwo nie lubię towarzystwa osób pod wpływem
Mam dokładnie to samo. To jest mega irytujące. ..

@michalina_ch Gratulacje! na pewno sobie poradzicie ;* kurde aż zaczełam się zastanawiać jakby to było gdybym ja miała bliźniaki, tym bardziej, że u mnie co pokolenie są ;D
ale u mnie był jeden pęcherzyk ;<
Poczekaj wszystkie się zmienic może. Ktoras na innym watku pisala ze w 11tc wyszlo ze są dwa serduszka:)) wiec nic straconego. Ja sama w stresie:D bo beta pieknie mi rosła jak @michalina_ch :/

reklama
@michalina_ch gratulacje! Wszystko się ułoży...na pewno! Los wie co robi :-)
Wszystkim wizytujacym dziś życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki!:-)
Ja niecierpliwie czekam do przyszłej środy,ale co dzień martwi się...mogłabym mieć uda co tydzień i chyba i tak byłoby za malo ..://
Ja dalej wymiotuje, zazwyczaj wieczorami...najgorzej jak mnie nie mdli...to od razu mam myśli,że coś nie tak... więc już ole wymiotowac....ehh jesZcze 7 miesięcy :-)

Do góry