reklama
Doti306
Fanka BB :)
Ja od jutra tez aż do wizyty u ginekologa. Pewnie potem będzie ciągłośćJa jestem od 1 lipca na l4 i nie robil żadnych problemow
Wszyscy macie już dzieci?
Bo to moja pierwsza ciąża i z tydzień spoko po ciesze się z wolnego tylko co potem robić.Żeby nie ze świrować. ..
Odpoczywać, robić na szydełku dla dziecka skarpetki[emoji14]Ja od jutra tez aż do wizyty u ginekologa. Pewnie potem będzie ciągłość
Wszyscy macie już dzieci?
Bo to moja pierwsza ciąża i z tydzień spoko po ciesze się z wolnego tylko co potem robić.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Doti306
Haha śmieszne.Odpoczywać, robić na szydełku dla dziecka skarpetki[emoji14]
Będę musiała jakieś zajęcie sobie znaleźć by o pierdolach nie myśleć. ..
mimi8334
Ja uwielbiam haftować haftem krzyżykowym i ostatnio praca ,praca i nie miałam czasu.Teraz z chęcią do tego powrócę w wolnych chwilach.Haha śmieszne.
Będę musiała jakieś zajęcie sobie znaleźć by o pierdolach nie myśleć. ..
poziomka_84
Właśnie pożarłam pudełko koreczków śledziowych. Rzecz w tym, że całe życie nie lubiłam śledzi.... A wy jakie macie smaki dziwne?
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj jadłam kanapkę. Najpierw posmarowalam masłem orzechowym a na wierzch drzem morelowy [emoji14]Właśnie pożarłam pudełko koreczków śledziowych. Rzecz w tym, że całe życie nie lubiłam śledzi.... A wy jakie macie smaki dziwne?
poziomka_84
Na samą myśl mnie zemdliło ja mam smak na jakieś ostre, słone rzeczy.Wczoraj jadłam kanapkę. Najpierw posmarowalam masłem orzechowym a na wierzch drzem morelowy [emoji14]
reklama
Ja na fast food typu pizza mam ochotę i na słodycze [emoji3].Na samą myśl mnie zemdliło ja mam smak na jakieś ostre, słone rzeczy.