reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

No ja mam niestety zlecenie a pracuje po 11 h. Praca na wyspie wiec dużo siedzę. Gorzej w weekend. Ale też już niedługo będę odchodzić.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem od 1 lipca na l4 i nie robil żadnych problemow:)
Ja od jutra tez aż do wizyty u ginekologa. Pewnie potem będzie ciągłość :)
Wszyscy macie już dzieci?
Bo to moja pierwsza ciąża i z tydzień spoko po ciesze się z wolnego tylko co potem robić.Żeby nie ze świrować. ..

Ja od jutra tez aż do wizyty u ginekologa. Pewnie potem będzie ciągłość :)
Wszyscy macie już dzieci?
Bo to moja pierwsza ciąża i z tydzień spoko po ciesze się z wolnego tylko co potem robić.
Odpoczywać, robić na szydełku dla dziecka skarpetki[emoji14]

Właśnie pożarłam pudełko koreczków śledziowych. Rzecz w tym, że całe życie nie lubiłam śledzi.... :) A wy jakie macie smaki dziwne?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie pożarłam pudełko koreczków śledziowych. Rzecz w tym, że całe życie nie lubiłam śledzi.... :) A wy jakie macie smaki dziwne?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj jadłam kanapkę. Najpierw posmarowalam masłem orzechowym a na wierzch drzem morelowy [emoji14]

reklama
Do góry