reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny a któraś z was już wie ze będzie CC?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Być może ja. Zastanawiam się jeszcze i ciekawa jestem opinii kardiologa.
Ja byłam. Jest ok. Za8 dni kolejna wizyta:).Dziewczyny robimy tabelke juz czy czekamy? I czy któraś chętna to zrobic?:) bo ja wtym sie nie wyznaje.
@poziomka_84 ja bym chyba sobie darowala z tą paczką, choc syn moj waży 14 kg i go nioslam ale bardzo krotki dystans. W poprzedniej ciazy, zanim sie dowiedzialam o ciąży to przez ręce przerzucilam całą paletę piw i napojów i nic sie nie dzialo. Ale wtedy nie bylo swiadomosci:)

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się nastawiam na naturalny tj drogami natury bo nie wiem czy ze znieczuleniem to jeszcze naturalny[emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się nastawiam na naturalny tj drogami natury bo nie wiem czy ze znieczuleniem to jeszcze naturalny[emoji13]

A o jakim znieczuleniu mówisz? Dolargan to kiepska pomoc, a zewnątrzoponowe to nie tak aprosta sprawa. Chyba nie jest na zyczenie jeszcze u Nas. Zastanawiałam się jak działa ten gaz rosweselacjący? Któraś z Was może go testowała? Ja jak rodziłam 8 lat temu to czegoś takiego nie było.

Byłam na usg wszystko w porządku . I jest serduszko :-) jestem przeszczęśliwa :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

GRATULUJĘ :)) Super wiadomość !:)

A o jakim znieczuleniu mówisz? Dolargan to kiepska pomoc, a zewnątrzoponowe to nie tak aprosta sprawa. Chyba nie jest na zyczenie jeszcze u Nas. Zastanawiałam się jak działa ten gaz rosweselacjący? Któraś z Was może go testowała? Ja jak rodziłam 8 lat temu to czegoś takiego nie było.

GRATULUJĘ :)) Super wiadomość !:)
Jest na życzenie zewnątrzoponowe, chociaz często mówią, że jest za wcześnie a za chwilę za późno. A robią tak bo po znieczuleniu często jest zatrzymanie akcji porodowej. Gaz nie wiem po co dają, bo wg mnie nic nie daje. Może tyle, ze pomaga w oddychaniu. Ale to moje zdanie, może któraś ma inne doświadczenia.

Jest na życzenie zewnątrzoponowe, chociaz często mówią, że jest za wcześnie a za chwilę za późno. A robią tak bo po znieczuleniu często jest zatrzymanie akcji porodowej. Gaz nie wiem po co dają, bo wg mnie nic nie daje. Może tyle, ze pomaga w oddychaniu. Ale to moje zdanie, może któraś ma inne doświadczenia.

Ale to chyba nie w każdym szpitalu jest na życzenie, czy może w każdym? Wiem, zę to zawsze u Nas stanowiło duży problem.

Ale to chyba nie w każdym szpitalu jest na życzenie, czy może w każdym? Wiem, zę to zawsze u Nas stanowiło duży problem.
Aaa ok przepraszam, zrozumiałam, że w PL. Powinno być w każdym, ale wiadomo jak jest. Wiem, że w niektórych szpitalach trzeba się upominać.

No właśnie mój dr sam przypilnował kiedy podać i nie było akcji w stylu za późno czy za wcześnie. Powiedział ze dziewczyna się męczy wołać anastezjologa. Anioł. Znieczulenie zewnatrzoponwe.

reklama
Ja to miałam nawet parcie na poród 100% natura ale oksy z kroplówki mnie pokonało [emoji23]

Do góry