reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

No kurczę, ja też w poprzedniej ciąży wybrałam ginke, która pracuje w szpitalu, a i tak nic z tego nie ugrałam, bo jak zaczęłam rodzić to nie miała dyżuru i i tak nic nie pomogła, a głupio mi było do niej dzwonić o czwartej nad ranem.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, mam takie pytanie. Czy mogę przynieść z kiosku paczkę o wadze 7 kg? Czy lepiej nie ryzykować?

Ja w sumie pewności tez nie miałam ale wiem ze miałam dzwonić zawsze ze wszystkim po nocach i się nie przejmować wiec może by przyjechał a może by kogoś mi zorganizował. Na szczęście wszystko stało się na dr dyżurze [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja Mikołaja 15 kg plus nosze [emoji1] ale nie długie dystanse [emoji13] chyba bym sobie darowała ciężkie paczki , z dzieckiem czasem nie mam wyjścia..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja w każdej ciaży po podniesieniu czegoś cieżkiego miałam plamienia, krawienia. Teraz noszę zwirek dla świnki morskiej i nic mi nie jest. Ale wolę dmuchać na zimne i nie prowokować zachowań, ktore mogłyby (ale nie muszą) zaszkodzić dziecku. Jak nie musisz nie noś....dla spokoju ducha....:)

heej!
jak tam dziewczyny wizytujące? :) andżelika87 byłaś już?
nie mam kiedy doczytać 257 postów :(
Moja mała ma mlekowstręt i nie wiem co robić :/
Ja jutro mam wizytę i bardzo się nią stresuję :p

Ja byłam. Jest ok. Za8 dni kolejna wizyta:).Dziewczyny robimy tabelke juz czy czekamy? I czy któraś chętna to zrobic?:) bo ja wtym sie nie wyznaje.
@poziomka_84 ja bym chyba sobie darowala z tą paczką, choc syn moj waży 14 kg i go nioslam ale bardzo krotki dystans. W poprzedniej ciazy, zanim sie dowiedzialam o ciąży to przez ręce przerzucilam całą paletę piw i napojów i nic sie nie dzialo. Ale wtedy nie bylo swiadomosci:)

Dziewczyny, mam takie pytanie. Czy mogę przynieść z kiosku paczkę o wadze 7 kg? Czy lepiej nie ryzykować?

Ja w drugiej ciąży nosiłam synka - 14 kg cały czas. I do tego po schodach na 3 piętro ale jestem wprawiona. Zobacz jak się będziesz czuła.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry