Pewnie próbuj, ja żałuję, że nie poszłam, za komplet badań zapłaciłam prawie 300 zł a teraz przed nami jeszcze dużo innych wydatków ciazowychJutro idę do rodzinnego, zaryzykuje czy by mi nie dał skierowania na cokolwiek..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
adel87
Zaciekawiona BB
Dzisiaj o 13.15 mam usg. Ale się denerwuje.O której masz wizytę? [emoji4] mnie też korci by zrobić. Może jutro albo w piątek.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu toxo i różyczka ci odpadły? Ja robie wszystko nawet HIV kile i inneJa zrobię sobie do końca tego tygodnia, bo chyba nie ma co się aż tak spieszyć, tym bardziej że grupa krwi mi odpadła, toxo, różyczka itd.
Lilip
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży tez wszystko sama robiłam jak leci a teraz spróbuje, nawet jak 50 czy 100 zł odpadnie to zawsze cos :-) zwłaszcza ze wizyta z usg kosztuje bagatela 220 zł [emoji85] a komplet badań poprzednim razem lekko 350 zł, ten pierwszy ofkors bo potem kolejne [emoji13]
Ojej... to strasznie dużo ja w poprzednich wszystko panstwowo i mało co zapłaciłam. Jakie badania nie są refundowane na NFZ?W poprzedniej ciąży tez wszystko sama robiłam jak leci a teraz spróbuje, nawet jak 50 czy 100 zł odpadnie to zawsze cos :-) zwłaszcza ze wizyta z usg kosztuje bagatela 220 zł [emoji85] a komplet badań poprzednim razem lekko 350 zł, ten pierwszy ofkors bo potem kolejne [emoji13]
Jej to u Ciebie strasznie drogo. Ja za wizytę z usg 130 płacęW poprzedniej ciąży tez wszystko sama robiłam jak leci a teraz spróbuje, nawet jak 50 czy 100 zł odpadnie to zawsze cos :-) zwłaszcza ze wizyta z usg kosztuje bagatela 220 zł [emoji85] a komplet badań poprzednim razem lekko 350 zł, ten pierwszy ofkors bo potem kolejne [emoji13]
No właśnie skierowanie z wizyty prywatnej jak jest od gin. to za badania trzeba normalnie płacić. Tak mi powiedziała Pani w przychodni gdzie w poniedziałek robiłam badania.Ojej... to strasznie dużo ja w poprzednich wszystko panstwowo i mało co zapłaciłam. Jakie badania nie są refundowane na NFZ?
reklama
Lilip
Fanka BB :)
No drogi ten mój lekarz, wiem ze są tańsi ale wybrałam go z polecenia i pracuje w szpitalu w którym chce rodzic. W pierwszej ciąży byłam zadowolona i z opieki i z porodu. Taka trochę transakcja wiązana z tymi lekarzami [emoji12]