O której masz wizytę? [emoji4] mnie też korci by zrobić. Może jutro albo w piątek.5t4d :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której masz wizytę? [emoji4] mnie też korci by zrobić. Może jutro albo w piątek.5t4d :-)
No to miejmy nadzieję ze zobaczysz coś więcej, ja byłam w 5t2d i tylko pecherzyk z ciakiem żółtym był, ale dla mnie to i tak było uspokajające, że jest tam gdzie być powinien. Ja teraz czekam do 18.07 na usg i modlę się żebyśmy zobaczyli serduszko5t4d :-)
Ja zrobię sobie do końca tego tygodnia, bo chyba nie ma co się aż tak spieszyć, tym bardziej że grupa krwi mi odpadła, toxo, różyczka itd.Ja mam kolejna wizytę 25.07 i muszę mieć badania porobione. Karta tez założona już.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam, daj znać zaraz poNie wytrzymałam i umówiłam się na dziś na 13:00 na usg. Będziecie trzymać kciuki?
Trzymam kciuki również [emoji173] [emoji4]Trzymam, daj znać zaraz po