reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
5t4d :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No to miejmy nadzieję ze zobaczysz coś więcej, ja byłam w 5t2d i tylko pecherzyk z ciakiem żółtym był, ale dla mnie to i tak było uspokajające, że jest tam gdzie być powinien. Ja teraz czekam do 18.07 na usg i modlę się żebyśmy zobaczyli serduszko:)

Ja jeszcze czekam na wizytę u endokrynologia, dzisiaj idę do rodzinnego po skierowanie bo to tsh 24 nie daje mi spokoju a do mojego lekarza prowadzącego idę dopiero 02.08

Ja mam kolejna wizytę 25.07 i muszę mieć badania porobione. Karta tez założona już.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jutro idę do rodzinnego, zaryzykuje czy by mi nie dał skierowania na cokolwiek..

Ja mam kolejna wizytę 25.07 i muszę mieć badania porobione. Karta tez założona już.

Ja zrobię sobie do końca tego tygodnia, bo chyba nie ma co się aż tak spieszyć, tym bardziej że grupa krwi mi odpadła, toxo, różyczka itd.

reklama
Do góry