reklama
Pewnie, że bedziemy a który to tydzień i dzień?Nie wytrzymałam i umówiłam się na dziś na 13:00 na usg. Będziecie trzymać kciuki?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę ze raczej przedawkowac się tego nie da więc jeśli zauważysz poprawę to pij w tedy kiedy jest potrzebaA więc zaopatrzyłąm się w imbir Zaparzyłam go z cytryną i miodem i czekam na poprawę!
Zastanawiam się tylko ile razy w ciągu dnia to pić....?? Jak myślicie
i o dziwo jest pyszne! Zastanawiam się tylko po ilu dniach będzie mnie mdliło na widok imbiru
Najgorsze jest jednak to, że przed ciążą piłam niegazowaną wodę mineralną litrami. W ciągu dnia potrafiłam wypić ponad 2 butelki 1,5l A teraz mnie odrzuciło od wody Patrzeć na nią nie mogę nawet
Najgorsze jest jednak to, że przed ciążą piłam niegazowaną wodę mineralną litrami. W ciągu dnia potrafiłam wypić ponad 2 butelki 1,5l A teraz mnie odrzuciło od wody Patrzeć na nią nie mogę nawet
To ja mam z imbirem ten problem, że mnie zapach odrzuca:/ ja akurat wody pije więcej niż przed ciążą ale jak Ciebie od niej odrzuca to zostają Ci herbaty owocowe i ziołowe ( te akurat można pić w dużych ilościach) no i soki owocowe. Ewentualnie woda w innej postaci np z cytryną i mięta albo plastrami pomarańczy.i o dziwo jest pyszne! Zastanawiam się tylko po ilu dniach będzie mnie mdliło na widok imbiru
Ostatnia edycja:
LizkaELIZKA
Moderatorka
Też nie lubię imbiru, a zapachu to już w ogóle, bez ciąży przyprawia mnie o mdłości. Wody pije dużo. Juz miałaś ie krzywą cukrową? Czemu tak wcześnie? Chyba, że coś źle doczytałam. Rozkojarzona jestem strasznie.
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adel87
Zaciekawiona BB
5t4d :-)Pewnie, że bedziemy a który to tydzień i dzień?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom