reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja się staram nie myśleć za dużo do przodu i w ogóle nie myśleć. To niewiarygodne jakie jesteśmy zdolne i co same potrafimy sobie uroić. Szkoda czasu na to. Spożytkujmy go lepiej na spacer, dobry film czy ksiażkę albo poprostu sen a poczujemy się lepiej :)

Hej ja wlasnie byłam na pobraniu krwi i ponoć mam za wysoki cukier i mam skierowanie do diabetologa bo może to być cukrzyca ciążowa.No i tabletki na tarczyce muszę brać znowu,bo ogólnie od kilku lat mam lekkie problemy z tarczyca i teraz chyba w ciąży trochę się pogorszyło i muszę brać tabletki znowu.

Ja mam skierowanie na tarczyce również, w poprzedniej ciąży tez miałam. W listopadzie przed staraniami tez kontrolnie robiłam, gin na NFZ mi przepisał.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Popieram ni_kusię!

Też biorę euthyrox 0,25. Moje wykniki były w normie, ale dopiero w 9. cyklu starań, po wprowadzeniu leku udało mi się wreszcie zajść w ciążę. No ale miałam w przeszłości już z tarczycą do czynienia, tyle że co lekarz to inna diagnoza (hashimoto/niedoczynność), po pewnym czasie wyniki mi się same unormowały. No, ale mimo wszystko pomogło to w zajściu w ciążę.

Andzelika, dzisiaj już mam całe szczęście mniejsze mdłości niż wczoraj. Chwała Panu bo dziś długo pracuję, a muszę robić wrażenie okazu zdrowia i tryskać optymizmem - jestem fizjoterapeutą :cool2:

Życzę dużo spokoju i cierpliwości, ciąża jeszcze dłuuuga przed nami.

Do góry