reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

A jeśli chodzi o płyn do h.intymnej to zmieniłam lactacyd na białego jelenia dla kobiet w ciąży taki nowy. I pozalowalam. dopadlo mnie pieczenie po nim. Dziś zglosilam ginekologowi. Nic złego nie widzi i przepisał jakąś maść.

reklama
A jeśli chodzi o płyn do h.intymnej to zmieniłam lactacyd na białego jelenia dla kobiet w ciąży taki nowy. I pozalowalam. dopadlo mnie pieczenie po nim. Dziś zglosilam ginekologowi. Nic złego nie widzi i przepisał jakąś maść.
Ja do bialego jelenia zrazilam się. Kiedyś uzywalam mydło bialy jeleń z rossmana, mialam żywe pęknięcia na dloniach od zewnętrznej strony.

W których tygodniach ciąży jesteście? Za około 2 tyg.na usg powinno dzidziusiowi bić serducho<3 to wasze pierwsze ciąże?
Ja mam jutro 6t3d i wizytę mam jutro, powinno byc już serduszko .Strasznie mi się dłuży teraz ten czas hehe to jest moja 4 ciąża
Wow to ty juz doświadczona. Ja to świeżak...
Hehe można powiedzieć ,ze weteranka ;) Ale po takim czasie czuje się jakbym miała mieć pierwsze

Jestem po wizycie
Narazie wszystko ok. Duza torbiel szczęśliwie zniknęła. pecherzyk w macicy 7mm ciałko żółte 2mm kolejna wizyta za dwa tyg. nawet kartę ciąży dostałam żeby uwierzyć że jest ok. Jest 4t3d
Musi być dobrze.
Druga ciąża, ciąża obumarla w marcu 10t
O super:) wszystko będzie dobrze:)

Właśnie myślałam o Tobie bo się dawno nie odzywałaś
Bo naprawdę aż nic Mi się nie chce tak Mnie męczą. A wczoraj spróbowałam tego imbiru bo jedna z dziewczyn Mi podpowiedziała na innym wątku i naprawdę pomogło. A dzisiaj już do pracy wróciłam to tak za bardzo czasu nie było[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo naprawdę aż nic Mi się nie chce tak Mnie męczą. A wczoraj spróbowałam tego imbiru bo jedna z dziewczyn Mi podpowiedziała na innym wątku i naprawdę pomogło. A dzisiaj już do pracy wróciłam to tak za bardzo czasu nie było[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje ale coś czuje ,ze u mnie pomału mdłości się rozkręcą bo dzisiaj mi cały dzien tak niedobrze było

reklama
Do góry