reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

A jeśli chodzi o płyn do h.intymnej to zmieniłam lactacyd na białego jelenia dla kobiet w ciąży taki nowy. I pozalowalam. dopadlo mnie pieczenie po nim. Dziś zglosilam ginekologowi. Nic złego nie widzi i przepisał jakąś maść.

reklama
A jeśli chodzi o płyn do h.intymnej to zmieniłam lactacyd na białego jelenia dla kobiet w ciąży taki nowy. I pozalowalam. dopadlo mnie pieczenie po nim. Dziś zglosilam ginekologowi. Nic złego nie widzi i przepisał jakąś maść.
Ja do bialego jelenia zrazilam się. Kiedyś uzywalam mydło bialy jeleń z rossmana, mialam żywe pęknięcia na dloniach od zewnętrznej strony.

W których tygodniach ciąży jesteście? Za około 2 tyg.na usg powinno dzidziusiowi bić serducho<3 to wasze pierwsze ciąże?
Ja mam jutro 6t3d i wizytę mam jutro, powinno byc już serduszko .Strasznie mi się dłuży teraz ten czas hehe to jest moja 4 ciąża
Wow to ty juz doświadczona. Ja to świeżak...
Hehe można powiedzieć ,ze weteranka ;) Ale po takim czasie czuje się jakbym miała mieć pierwsze

Jestem po wizycie
Narazie wszystko ok. Duza torbiel szczęśliwie zniknęła. pecherzyk w macicy 7mm ciałko żółte 2mm kolejna wizyta za dwa tyg. nawet kartę ciąży dostałam żeby uwierzyć że jest ok. Jest 4t3d
Musi być dobrze.
Druga ciąża, ciąża obumarla w marcu 10t
O super:) wszystko będzie dobrze:)

Właśnie myślałam o Tobie bo się dawno nie odzywałaś
Bo naprawdę aż nic Mi się nie chce tak Mnie męczą. A wczoraj spróbowałam tego imbiru bo jedna z dziewczyn Mi podpowiedziała na innym wątku i naprawdę pomogło. A dzisiaj już do pracy wróciłam to tak za bardzo czasu nie było[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo naprawdę aż nic Mi się nie chce tak Mnie męczą. A wczoraj spróbowałam tego imbiru bo jedna z dziewczyn Mi podpowiedziała na innym wątku i naprawdę pomogło. A dzisiaj już do pracy wróciłam to tak za bardzo czasu nie było[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje ale coś czuje ,ze u mnie pomału mdłości się rozkręcą bo dzisiaj mi cały dzien tak niedobrze było

reklama
Do góry