reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

dziewczyny, czy was też tak meczy chodzenie po schodach? u mnie jakaś masakra, przejdę z dołu na górę i nogi mnie potwornie bolą (mieszkam w domu jednorodzinnym więc tych schodów nie ma nie wiadomo ile)

reklama
dziewczyny, czy was też tak meczy chodzenie po schodach? u mnie jakaś masakra, przejdę z dołu na górę i nogi mnie potwornie bolą (mieszkam w domu jednorodzinnym więc tych schodów nie ma nie wiadomo ile)
Tak mnie też strasznie męczy a niestety mieszkam na 3 piętrze .Dzisiaj to w ogóle chodzenie po mieszkaniu i sprzątanie mnie meczy .Jest mi duszno,jestem słaba ,głowa mi i pęka .Zero siły i energii.

Hej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
trzymam kciuki

Witaj w marcoweczkach :)
dziękuję
Ja na razie żadnych objawów nie mam, ale to pewnie z czasem się zmieni

Hej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś

Daj znac co i jak. Ja tez mam torbiel, ok 5 cm, ale o dziwo mnie boli ten zdrowy jajnik. Ja dopiero za tydzien ide na wizyte. Ale rozmawialam z gin przez tel ze torbiel nie jest przeciwskazaniem i nawet w ciazy mozna przeprowadzic laparoskopie jak bedzie bolec, a jak nie to w czasie cc mozna wyciac (bo ja bede miec cc, bo jestem juz po dwoch cieciach)

A ja tylko ziewam i ziewam. wczoraj caly dzieb glowa mnie bolala. dzis znow ziewam. i mowie glupoty.... bez sensi normalnie gadam....

Któraś z Was ostatnio kupowała w H&M ubrania na wyprzedaży. Ja dzisiaj byłam w dwóch i w obu nic nie było. W tym drugim zapytałam do kiedy była przecena ubrań ciazowych i mi laseczka powiedziała że na ubrania ciążowe wyprzedaży nie mieli.
Możliwe że są inne terminy wyprzedaży w różnych miastach??

Mi bardzo chce się spać. Mam pracy tyle w biurze, że nie ogarniam, a do urlopu chcę wszystko ogarnąć i posprzątać.
Trochę też cukier mi wariuje więc humor do d...
Co do nerwowości to teraz mogłabym kłócić się z każdym. W ciąży z córką byłam spokojna więc myślę, że teraz będzie syn

reklama
Cześć dziewczyny. Dopiero udalo mi sie nadrobić to co napisalyscie przez weekend :) ale już zapomniałam co komu odpisać :D
W sobotę sie wyszlalam na weselu :) corcia byla chwile z nami a wieczorem pojechala z dziadkami do domu wiec mogliśmy sie wyspac w niedziele bo odbieralismy ja dopiero popołudniu :)-wczoraj wieczorem zlapal mnie okropny bol brzucha i bolalo całą noc ale mysle ze to efekt zmęczenia. Dzis caly czas chodze jakas taka zmeczona ale myślę ze to wynika z pogody, u nas duszno i burzowo. Ja narazie o ciazy powiedziałam tylko mamie i mężowi. Moze po wizycie w przyszłym tygodniu powiem reszcie. A córci nie wiem kiedy, bo teraz jak bylam w ciazy powiedzielismy jej od razu ze mama ma w brzuszku dzidziusia i nie moze cie dzwigac itd. Ale gdy poronilam to trzeba bylo jej wytłumaczyć ze dzidziusia już nie ma i córka bardzo to przeżyła. Jest mala, bo 19.07 dopiero skończy dwa lata a do tej pory codziennie rano staje drzwiach balkonowych i mowi ze dzidzius śpi w niebie i do niego macha. Tak wiec codziennie mam lzy w oczach :)

Do góry