Ja też właśnie raczej jestem nawet spokojniejsza niż przed ciążą, to co mnie kiedyś denerwowalo teraz spływa po mnie jak po kaczceWitamy nową mamę
Widzę dziewczyny, że Wam hormony buzują. U mnie na odwrót- spokój, cisza... aż dziwne
reklama
Hej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
Spokojnie, trzeba wierzyć ze będzie dobrze mocno trzymam kciuki daj znać po, jak poszłoHej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
Ostatnia edycja:
LizkaELIZKA
Moderatorka
Będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki.Hej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
braneta
Staranka o dzidzię:)
Spróbuj ułożyć palmę, morze, jakąś postać albo niech on udekoruje jedzenie. Kreatywność. Spróbuj zrobić z tego zabawę albo święto, że teraz jest obiad dla twojego syna. Jeżeli ty go karmisz to pozwól mu jeść samemu. Moja córka na 4 lata i do tej pory nie je kanapek bo nie lubi.2.5 roku. Robie standardowe obiady, takie nasze polskie. Syn nie lubi wymysłów. Chodzi o to ze musze uzyc kreatywności?
G
goszczaca
Gość
Nie no syn je sam. Nie karmię go. Postaram sie cos wymyslec. Mam nadzieje ze mi sie udaSpróbuj ułożyć palmę, morze, jakąś postać albo niech on udekoruje jedzenie. Kreatywność. Spróbuj zrobić z tego zabawę albo święto, że teraz jest obiad dla twojego syna. Jeżeli ty go karmisz to pozwól mu jeść samemu. Moja córka na 4 lata i do tej pory nie je kanapek bo nie lubi.
Cześć, ale się rozpisałyście przez weekend.
Ja cały weekend leżałam i umierałam...Jest mi non stop niedobrze, nic nie mogę zjeść, pić, jakiś obłęd. Myślałam, że tym razem będzie inaczej ale jednak jest tak samo
Tak pisałyście o jedzeniu a mi się wszystko unosiło
Ja cały weekend leżałam i umierałam...Jest mi non stop niedobrze, nic nie mogę zjeść, pić, jakiś obłęd. Myślałam, że tym razem będzie inaczej ale jednak jest tak samo
Tak pisałyście o jedzeniu a mi się wszystko unosiło
mimi8334
Fanka BB :)
Witaj w marcoweczkachWitam. To i ja sobie pozwolę dołączyć. Dziś zrobiłam test i wyszła mi na razie jeszcze blada druga kreska. Cieszę się bardzo ale i boję się cieszyć bo w lutym poroniłam w 8 tygodniu. Mam już dwóch synków 7 i 5 lat.
reklama
mimi8334
Fanka BB :)
Hej trzeba być pozytywnej myśli Daj znać po wizycieHej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś