reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Aaa i co do dzieci nie-jadkow to moha Ewunia właśnie taka jest. Probowalam różnych sposobów żeby zachęcić ja do jedzenia aż w koncu odpuscilam. Ma ochotę to je, jak nie chce to nic na sile. I skutkuje - ostatnio nie ma problemów z jedzeniem. A bywały dni ze potrafiła w ogóle nie jeść. Ale pediatra powiedział ze dziecko samo wie ile potrdebuje zjeść, a mając dostęp do jedzenia sie nie zaglodzi :D

reklama
Byłam po skierowanie do kardiologa, też ciężko mi się chodzi jakoś tak bez sił. Ta lekarka jest też ginekologiem i za wizytę bierze 50zł. Powiedziała, że pieniędzy do grobu nie zabierze, to po co ma brać więcej. A Panie sobie chwalą. Terminy jak mi pasuje i blisko. Chyba nie będę do tamtej jechać prywatnie tylko sobie tu pójdę, bo blisko.

Witam Nowa marcowke:)
U mnie tez duszno jesr strasznie, tym bardziej sie męczę. Chodzę i zipie. Bedac na spacerze z synem, poes zaczął go gonic sredniej wielkosci w licue go zlapalam na ręce, a teraz pobrzusze boli. Mnie mdli zawsze z rana, senność, zmeczenie itd.
Dziewczyny jaki plyn do higieny intymnej używacie?

Byłam po skierowanie do kardiologa, też ciężko mi się chodzi jakoś tak bez sił. Ta lekarka jest też ginekologiem i za wizytę bierze 50zł. Powiedziała, że pieniędzy do grobu nie zabierze, to po co ma brać więcej. A Panie sobie chwalą. Terminy jak mi pasuje i blisko. Chyba nie będę do tamtej jechać prywatnie tylko sobie tu pójdę, bo blisko.
Na dzisiejsze czasy taki lekarz yo ewenement:) moj bierze 130 zl za wizyte:/

Witam Nowa marcowke:)
U mnie tez duszno jesr strasznie, tym bardziej sie męczę. Chodzę i zipie. Bedac na spacerze z synem, poes zaczął go gonic sredniej wielkosci w licue go zlapalam na ręce, a teraz pobrzusze boli. Mnie mdli zawsze z rana, senność, zmeczenie itd.
Dziewczyny jaki plyn do higieny intymnej używacie?
Ja używam lactacyt.

reklama
Do góry