reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Chyba wszystkim dziś nastroje dały popalić.. ja jakbym mogła to bym spała cały dzień, do tego przyatakowalo mnie przeziębienie [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chyba wszystkim dziś nastroje dały popalić.. ja jakbym mogła to bym spała cały dzień, do tego przyatakowalo mnie przeziębienie [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojj szybkiego powrotu do zdrowia życzę:)
@Poziomka25 jak dołącza do nas jeszcze inne marcowki, zapewne będzie zrobiona tabelka marcowek:)
To Twoje pierwsze dziecko?

Witam. Taki fatalny dzień mam dzisiaj że nawet siły pisać nie mam. Czuję się źle ale nawet nie potrafię opisać co mi jest. Nie wiem czy jest mi słabo czy niedobrze czy zmęczona.Czuję się po prostu dziwnie...
To masz podobnie jak ja i powiem ci szczerze, ze nawet nie mialam ochoty dzis jeść:/

Wiraj @Mokito w naszym gronie:)
Dziewczyny czy wy tez takie nerwowe jestescie jak ja.? Nie ma chwili zebym sie nie wkurzyla. Dre sie na męża, nie milosiernie;( teraz siedzę sobie w parku, rozmyslam i nic eymyslec nie moge. Pierwasza ciążę przeszlam lagodnie bez nerw itd a teraz jestem q szooooku:( poradzcie coś
Oj to chyba mamy tak samo juz nawet znajoma w piatek stwierdzila ze nie bedzie przez najblizsze pare dni przychodzic bo nie idzie sie do mnie odezwac:)

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj też byłam jakaś tak zmęczona, że nie miałam bardzo sily pisac:/. Ja za godzinkę jadę porobić sobie badania, które mi gin przepisał. Mam morfologie, oznaczenie gr krwi, toksoplazmoze,mocz, glukoza, WR, TSH, HIV. Pewnie muszę być naczczo a już mnie w żołądku ssie:/ myślę ze fajnie byłoby pomyśleć o tym żeby albo każda dodała ten suwak albo jakoś spisać, która w ktorym tyg i dniu ciazy jest bo wtedy jak piszemy posty o objawach czy wynikach badań np usg to łatwo by bylo nam sobie porownywac:) co wy na to?

Do góry