reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Hej Mamusie!
Ale naprodukowałyście! Ale dawno mnie nie było. Moja Córka przechodzi pierwsze "bunty", a ma dopieor 11 miesiący :p
Jak sie czujecie? Ja mam już mdłości, a nawet już wymiotuję :( A liczyłam, że druga ciąża okaże się łaskawsza :p Nic z tego !

No i witam nowe Mamusie :*

Cześć!

Witam się z Wami. Przeczytałam wszystkie wpisy, co trochę czasu zabrało. Mam dwie córki (2 i 4 lata) i wedle moich obliczeń właśnie zaczęłam 6 tydzień ciąży. Do lekarza idę dopiero za trzy tygodnie :biggrin2: póki co jeste dobrej myśli. Pozdrawiam

Cześć!

Witam się z Wami. Przeczytałam wszystkie wpisy, co trochę czasu zabrało. Mam dwie córki (2 i 4 lata) i wedle moich obliczeń właśnie zaczęłam 6 tydzień ciąży. Do lekarza idę dopiero za trzy tygodnie :biggrin2: póki co jeste dobrej myśli. Pozdrawiam
Witamy w naszym gronie:)

A
Hej Mamusie!
Ale naprodukowałyście! Ale dawno mnie nie było. Moja Córka przechodzi pierwsze "bunty", a ma dopieor 11 miesiący :p
Jak sie czujecie? Ja mam już mdłości, a nawet już wymiotuję :( A liczyłam, że druga ciąża okaże się łaskawsza :p Nic z tego !

No i witam nowe Mamusie :*
W którym jesteś tygodniu? Mam nadzieję, że mnie mdłości omina:) kończę 6 i na razie spokój:)

Cześć!

Witaj w naszym marcowym gronie :)

Wiraj @Mokito w naszym gronie:)
Dziewczyny czy wy tez takie nerwowe jestescie jak ja.? Nie ma chwili zebym sie nie wkurzyla. Dre sie na męża, nie milosiernie;( teraz siedzę sobie w parku, rozmyslam i nic eymyslec nie moge. Pierwasza ciążę przeszlam lagodnie bez nerw itd a teraz jestem q szooooku:( poradzcie coś

reklama
Wiraj @Mokito w naszym gronie:)
Dziewczyny czy wy tez takie nerwowe jestescie jak ja.? Nie ma chwili zebym sie nie wkurzyla. Dre sie na męża, nie milosiernie;( teraz siedzę sobie w parku, rozmyslam i nic eymyslec nie moge. Pierwasza ciążę przeszlam lagodnie bez nerw itd a teraz jestem q szooooku:( poradzcie coś
Ja poki co nie mam nerwow raczej wszystkie ciąże działały na mnie uspokajająco

Do góry