reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Kochane jestem realizatorem Szkoły dla rodziców i wychowawców więc jak macie problemy z dziećmi to piszcie i pomogę tyle ile mogę jeżeli chcecie
Moj jedyny problem jaki jest to taki, ze syn mi obiadu jesc nie chce. Wszystko inne je. Tylko obiadu nie. Masz jakaś rade:D

reklama
To jak inaczej odczuwasz ciążę to córka? ja np. z synkami byłam nerwusem :p a teraz spokój :D Co mnie zastanawia... to że w synkami miałam straszną ochotę na rzodkiewki, rzodkiew białą . Dziś kupiłam trzy pęczki :D i co? Ochyda :p Więc może córka będzie :D
No zobaczymy. Mi nawet z kalendarza chinskuego tak wychodzi. Wolala bym chłopca, ale jak bedzie dziewusia to tez bede sie cieszyć

Moj jedyny problem jaki jest to taki, ze syn mi obiadu jesc nie chce. Wszystko inne je. Tylko obiadu nie. Masz jakaś rade:D

Jak nie je obiadu, to zabierasz talerz. Nic nie dostaje. Za 3 godziny kolejna próba- znowu obiad. Jeśli nie zje- czekasz kolejne trzy :-D Dziecko to niezły manipulant . Po dwóch dniach nauki się nauczy :-D

Jak nie je obiadu, to zabierasz talerz. Nic nie dostaje. Za 3 godziny kolejna próba- znowu obiad. Jeśli nie zje- czekasz kolejne trzy :-D Dziecko to niezły manipulant . Po dwóch dniach nauki się nauczy :-D
Jak zabieram talerz to siada i mowi ze je. W czerwcu bylismy nad morzem, jedlismy w knajpie mlody zjadl troche i juz nie chcial. Kelnerka przyszla zabrala talerz jak sie zorientowal byl ryk na caly zycher. I od tej pory mi wyje jak zsbieram mu talerz.

Dziewczyny dzisiaj jak bylam na spacerku zeby ochłonąć, to mi szczęka opadła. Dziewczyna z petem w buzi stala w zaawansowanej ciąży zsdowolona z zycia, no tragedia.

Dziewczyny dzisiaj jak bylam na spacerku zeby ochłonąć, to mi szczęka opadła. Dziewczyna z petem w buzi stala w zaawansowanej ciąży zsdowolona z zycia, no tragedia.
Ja tez kiedys dowiedziałam się,ze znajoma jest w ciąży i kiedyś patrze a ona idzie i z papierosem w gębie .Ja do niej a Ty w ciąży i z papierosem a ona na to ,ze w każdej ciąży paliła i wszystko było dobrze.Potem napisałam kiedyś do niej jak tam jej samopoczucie ,jak ciąża .Odpisala ,ze poroniła.Nie wiem czy palenie miało wpływ czy nie ale kobieta z papierosem wyglada dla mnie brzydko a ciężarna tym bardziej

reklama
Miałam taką znajomą, kiedyś na przystanku stała, brzuchem spory i papierosem. A w szpitalu jak leżałam po pierwszym porodzie to wszystkie babki z sali paliły w toalecie, a ja się dziwiłam o tak śmierdzi papierosami.

Do góry