G
goszczaca
Gość
Kurka wodma. Na kleczka syna zabawki zbieralam a ten jak mi wskoczyl na plecy to teraz w momencie caly dol czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie rodzice, rodzeństwo i dziadkowie i moi i męża. Wszyscy się bardzo cieszą, dla męża rodziców to będzie pierwsze wnuczęKtoś już u was z rodziny wie o ciąży? Czy czekacie na serduszko?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha super też pojadę [emoji4]dobry wieczór,
ja dzisiaj zaszalałam i zrobiłam już pierwsze ciążowe zakupy, hehe ale wyprzedaże i aż żal było nie brać- jeansy ciążowe h&m za 50zł przecenione z 149zł i bluzka ciążowa c&a za 19zł z 79zł dodatkowo luźniejszy sweter i tunika do ubierania na wizyty u gina ))
No niestety. Nie każdy u nas w rodzinie cieszy się z dzidziusia.Serio? Niezła babka
No mojej siostrze ciotecznej babka powiedziala po co ci drugie, usuń...No niestety. Nie każdy u nas w rodzinie cieszy się z dzidziusia.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem szczerze ze nie myślałam ze tamto pokolenie takie jest...prędzej bym kogoś z naszego o takie rady podejrzewalaNo mojej siostrze ciotecznej babka powiedziala po co ci drugie, usuń...
Mi samej szczeka opadla jak to usłyszałam teraz malutka ma 5 miesiecy, a babka nawet do niej nie podchodzi. To jest strasznePowiem szczerze ze nie myślałam ze tamto pokolenie takie jest...prędzej bym kogoś z naszego o takie rady podejrzewala
I bardzo dobrze ze nie podchodzi, mi jak by ktoś tak poradził to urwalabym kontakt. Dla mnie to jak by mi powiedział "zabij swoje dziecko".Mi samej szczeka opadla jak to usłyszałam teraz malutka ma 5 miesiecy, a babka nawet do niej nie podchodzi. To jest straszne
Jak tam lepiej już się czujesz? Kurcze najgorsze że małemu dziecku ciężko wytłumaczy, że na mamę trzeba teraz uwazac:/Kurka wodma. Na kleczka syna zabawki zbieralam a ten jak mi wskoczyl na plecy to teraz w momencie caly dol czuje
To jest fakt, jak tak w ogole mozna powiedziec. Tu nie ma mowy o jakim kolwiek sumieniu:/I bardzo dobrze ze nie podchodzi, mi jak by ktoś tak poradził to urwalabym kontakt. Dla mnie to jak by mi powiedział "zabij swoje dziecko".